2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه واریکوسل باعث نازایی بشه؟؟

خب بگو بره دکتر و تا دیر نشده اقدام کنه ممکنه عمل بشه

شوهرمنم داشت رفت عمل کرد بعد رفت تست و ازمایش دکتر گفت الان سالم سالمی احتمال نازایی نداری دیگه خطر رفع شده

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
خب بگو بره دکتر و تا دیر نشده اقدام کنه ممکنه عمل بشه شوهرمنم داشت رفت عمل کرد بعد رفت تست و ازمایش ...

آخه تازه فهمیدیم چند روز پیش آزمایش داد فهمیدیم بعد تعطیلات میره دکتر ولی خیلی استرس داریم

آخه تازه فهمیدیم چند روز پیش آزمایش داد فهمیدیم بعد تعطیلات میره دکتر ولی خیلی استرس داریم

نه استرس نداشته باشید انشالله که با دارو حل میشه اگه نشد با عمل حل میشه انشالله

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
اسپرمش تو آزمایش چند بود؟گرید چند بود

مال یه سال ونیم پیشه والا یادم نیست

همسر من هم واريكوسل داشت فقط ٢٠ درصد اسپرم ها حركت داشتند تا متوجه شديم همسرم جراحي كرد هنوز دوره نقاهت ميگذروند كه من حالم بد شد رفتم ازمايش ديدم يك ماه حامله بودم وقتي همسرم جراحي كرده بوده

پس بعيد نيست

هي فلاني زندگي شايد همين باشديه فريب ساده و كوچك آن هم از دست عزيزي كه تو دنيا را جز براي أو و بي أو نمي خواهي من كه باور كرده ام زندگي بايد همين باشد