2777
2789
عنوان

بچه ها روزای اولی که قرص اعصاب میخوردین بهم ریخته بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 35 پست
من مثل شما بودم تازه اینو در نظر بگیر افسردگی بعد رایمان بود با شکم بخیه شده و یه نوزاد دلدردی نا آر ...

وابستگی واعتیاد نمیاره؟

فقط اسنترا میخوردی؟

من ۲تای دیگه هم نوشته

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

عزیزم مطمئن باش تحمل اون خیلی بهتر از تحمل استرس و عصبانیت بودبلاخره اگر میخوای خوب بشی باید همکاری ...

وابسته نشدی؟

همراه دازوهای دیگه میخوردی یا تنها؟

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل میکردید شاید بهشون عادت میکردید . آسنترا بهترین و کم عوارضترین داروی افسردگی و اضطرابه اولش یه ...

چرا تحمل ميكردم وقتي عوضش كردم و مشكلي ندارم؟ خود پزشكم تاكيد كرده بود كه اگر مشكلي بود بايد سريع اطلاع بدي

وابستگی واعتیاد نمیاره؟فقط اسنترا میخوردی؟من ۲تای دیگه هم نوشته

من فقط آسنترا میخوردم خدا به دکترم خیر بده داروی زیادی تجویز نمیکنه و تمام سعیش اینه که با کمترین میزان دارو حال مریض رو خوب کنه.

البته یه قرص برا خوابم هم داد که نخوردم و چون با همون آسنترا خوابم هم تنظیم شد خودش قطعش کرد.

داروم رو هم شش ماه مصرف گردم دکتر بعدش گفت قطع کن.

.
چرا تحمل ميكردم وقتي عوضش كردم و مشكلي ندارم؟ خود پزشكم تاكيد كرده بود كه اگر مشكلي بود بايد سريع اط ...

اوکی. مشکلی که پایدار بمونه رو میگن اطلاع بدید یا خیلی حاد باشه

من چند سال اخیر چند بار تو شرایط فشار روحی قرار گرفتم که دوره های سه تا شش ماهه مجبور به مصرف دارو شدم . اس سیتالوپرام و فلوکستین و آسنترا ویه چیز دیگه که اسمش یادم رفته تو هر دوره جداگانه برام تجویز شد از همه اش بهتر آسنترا بود که همون چند روز اول یه کمی حال آدمو دگرگون میکنه.

با اس سیتالوپرام از ابتدای مصرف اصلا مشکلی نداشتم اما ساید افکتهایی داشت که باز آسنترا رو بهش ترجیح میدم.

.