2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ب این قضیه فک کردم ک چرا تو یه محیط به یکی بیشتر توجه بشه من اذیت میشم

آخرش ب این نتیجه رسیدم ضرر و آسیبی برا من نداره بهتره برام مهم نباشه

الان اگ کسی طرفم نیاد و تحویلم نگیره خوشحال میشم.

کلاغا دور بر باغ گردو نرن چنتا گردو به نفع صاحب باغه

منظورم اینه همه دنبال نفع خودشونن اگ طرفت میان هم لابد یه چیزی براشون داری .همون بهتر نیان

من خیلی ب این قضیه فک کردم ک چرا تو یه محیط به یکی بیشتر توجه بشه من اذیت میشمآخرش ب این نتیجه رسیدم ...

من دوست پزشک زیاد دارم ، بعضیاشون تا مجبور نشن شغلشونو جایی نمیگن چون میگن وقتی بقیه میفهمن پزشکم اذیت میشم

من دوست پزشک زیاد دارم ، بعضیاشون تا مجبور نشن شغلشونو جایی نمیگن چون میگن وقتی بقیه میفهمن پزشکم اذ ...

دقیقا اکثرا برا نفع خودشون ب اینا نزدیک میشن و تحویل میگیرن..این قضیه واقعا اذیت کننده اس..ک برا پول یا یه عنوان و...بخانت

دقیقا اکثرا برا نفع خودشون ب اینا نزدیک میشن و تحویل میگیرن..این قضیه واقعا اذیت کننده اس..ک برا پول ...

بله ، دوستم میگفت میرم باشگاه ورزش کنم ، یا میرم کافه یکم ریلکس کنم اعصابم آروم بشه ، تا میفهمن پزشکم کلی سوال میکنن آزمایش نشون میدن یا میخوان براشون دارو و آزمایش ثبت کنم ، بخاطر همین اکثرا نمیگه ، یه وقت یه آشنا اونجا میبینه لو میده دیگه کارش ساخته میشه🤭

بله ، دوستم میگفت میرم باشگاه ورزش کنم ، یا میرم کافه یکم ریلکس کنم اعصابم آروم بشه ، تا میفهمن پزشک ...

تازه فامیل و آشنا که واقعا دردسرن ، شب ، نصف شب ، ظهر ساعت استراحت ، اصلا براشون فرقی نمیکنه ، زنگ میزنن سوال های مسخره میپرسن

مثلا کسی که اصلا نمیشناسیش، از فامیل دور شوهر ، زنگ میزنن