2777
2789

من با یه اقایی آشنا شدم که نمیتونه دو ساعت ازم بی خبر بمونه. یبار یه سری کارا برام پیش اومد تقریبا ۲_۳ ساعت نتونستم گوشیمو چک کنم بعدش اومدم دیدم نزدیک ده تا پیام داده و چند بار زنگ زده که کجایی نگران شدم دارم میمیرم از نگرانی😑

با اینکه میدونست تازه از سرکار برگشتم خونه و بیرون نیستم ، ولی میگفت نگران شدم !!!

بنظرتون طبیعیه این حجم از نگرانی اونم وقتی خونه ای؟

اگه شکاک بود میگفت کجایی چیکار میکنی ازم پنهان میکنی دروغ میگی جایی رفتی به منن نگفتی و بهت باور نداره ولی با مشاور مشورت کن

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اگه شکاک بود میگفت کجایی چیکار میکنی ازم پنهان میکنی دروغ میگی جایی رفتی به منن نگفتی و بهت باور ندا ...

اخه یه سری علائمشو داره . یبار باهاش بیرون بودم وسط یه بحث جدی بودیم دوستم زنگ زد من رد تماس دادم که بعدا بهش زنگ بزنم

رفته به رفیقش گفته فک کنم پسر بود اسمشو عوض کرده اسم رفیقشو گذاشته من نفهمم !!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یه سری علائمشو داره . یبار باهاش بیرون بودم وسط یه بحث جدی بودیم دوستم زنگ زد من رد تماس دادم که ...

واااا پس روانیه طرف

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اره 😐از نظرش رد تماس خیلی کار مشکوکی بود

همین که درباره تو پیش رفیقش حرف زده خودش خیلیه به نظرم بعد ازدواج بدترم میشع

اره ۳ تا رفیق داره پیش هر سه تاشون حرف میزنه ، ما هر بحثی میکنیم اونا هم خبر دارن

دیشب سر همین موضوع باهاش به هم زدم .مرد دهن لق کنترلگر

اره ۳ تا رفیق داره پیش هر سه تاشون حرف میزنه ، ما هر بحثی میکنیم اونا هم خبر دارندیشب سر همین موضوع ...

حتمااااااا یه تصمیم درستبگیر هنوز هیچی نشده

گفتم الان راجع به رابطمون به رفیقات میگی ، پس فردا به مامان و خاله و زن داداش هر کی یچیزی بگه پرت کنه بفرستت سمت من

گفتم الان راجع به رابطمون به رفیقات میگی ، پس فردا به مامان و خاله و زن داداش هر کی یچیزی بگه پرت کن ...

اصلا گفتن پیش مادر و خانواده باز یه دنیا تفاوت داره تا پیش رفیق آخه کی درباره همسرش میره پیش رفیق حرف میزنه در عینشکاکی بی غیرت هم هس

اصلا گفتن پیش مادر و خانواده باز یه دنیا تفاوت داره تا پیش رفیق آخه کی درباره همسرش میره پیش رفیق حر ...

جالب اینجاس چند بار سر این موضوع تا پای کات رفتیم ولی باز میگه. رفته به رفیقش گفته این دختره به من توجه و محبت نمیکنه فکر کنم بخاطر سرگرمی با منه😐اینو هر روز به رفیقاش میگه

جالب اینجاس چند بار سر این موضوع تا پای کات رفتیم ولی باز میگه. رفته به رفیقش گفته این دختره به من ت ...

بعد ازدواج بدتر هم میشه شکاک و رفیق باز