2777
2789
عنوان

دیروز رفتم برای تولد بچم خرید کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست
حداقل یک کیک بگیرید یادش باشید

اون که آره یه کیک خودم درست می کنم و یه شمع و یه کادوی کوچیک. ولی مثل سابق که مهمون دعوت کنم و تزیین و . . . .دیگه تعطیلش کردم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
اخه اینستا رو ببینید تورو خدا چه تزییناتی چه دکورا و دیزاینایی میکنن واسه بچه هاشون

کثافت بزنن به اینیستا

همون زنی که توی اینیستا برای بچه اش تولد میگیره چه جور زنیه؟ هان؟ خدا نکنه هیچکدوممون از اون زنها باشیم

شادی واقعی داشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت کیک درست کن.بزنی اینستا و گوگل پر دستور هست حتی فرم دادن خامه هم کلی کیپ هست نگاه کنی و ب ...

کیک خودم درست میکنم بخدا همون لوازم کیک خریدم دیروز کلی شد اصلا کارت کشیدم شوکه شدم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
کثافت بزنن به اینیستا همون زنی که توی اینیستا برای بچه اش تولد میگیره چه جور زنیه؟ هان؟ خدا نکنه هیچ ...

اره والا راس میگی

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

دیروز منم دنبال شمع و تم یلدا بودم به شدت همه چی گروووون شده😑اصلا موندم هااا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من همه چیشو خریدم

فقط مونده کادوش

نمیدونم چی بخرم

از طرف باباش

خواهرش

و خودم

تولدش اوایل دی ۵ سالشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کیک خودم درست میکنم بخدا همون لوازم کیک خریدم دیروز کلی شد اصلا کارت کشیدم شوکه شدم

میفهمم راست میگی ولی واقعا قیمتا بالا رفته من یک کیلو شیرینی تر گرفتم روز زن ۳۰۰ شد.تولدش مبارک باشه🥰

لعنت به اینستا خواهر اونا از همین اینستا پول در میارن کل زندگیشون پخش شده پشتش اینقدر بزن وبکوب و دعوا دارن بعد میان جلو مردم خودشونو بهترین خانواده نشون میدن اونا خودشون رو عرضه میکنن که پول در بیارن به اونا نگاه نکن یه کیک و یه کادو کافیه جشن رو کلا کنسل کن خرجا گرون شده به خدا پول یه جشن به کادویی که میارن خیلی بیشتره مگه مجبوری بین خودتون یه کیک یک کیلویی بگیرین خوش باشین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊