2777
2789
عنوان

هروقت دلت شکست💔

122 بازدید | 13 پست

با خودت بگو

خوبه خدا دل آدمو نشکنه

بنده خدا کارش دلشکشتنه

یه چیزایی دیدم

یه حرفایی شنیدم

شوهرم برام تموم شده

بعد میگم مهم نیست. خدا دلم رو نشکنه

اینا رو ندید میگیرم خوبه آدم با خدا معامله کنه. بگه خدایا من از تو میخوام. نه از بنده تو

چقدررررررررررر سخته آدم صبور باشه😭😭😭

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم مرغ آمین
بیاید و بر آرزوهایتان
آمین بگوید دلواپسی
درخیالتان نماند و آرام باشید

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

خیلی سخته خیلی هر بار که صدای شکستن دلت میاد خورد میشی منکه داغون شدم

خواهر تا بحال کتک خوردی؟

تا بحال بهت گفته ر ی د م د ه ن ت 😭😭😭😭😭

دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید

ممنون از دعای قشنگت💚💚💚

امضامو میشه ببینید

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

اتفاقا همین افکار دلشکستگی داشت غذیتم میکرد از خواب پریدم نتونستم بخوابم این افکار هجوم اوردن بهم همیشه ی دردی ی گوشه قلبمه 💔

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
کتک نه ولی تا دلت بخواد توهین و فحش شنیدم کوچیکم کرده حقیر شدم و خیلی چیزای دیگه

جوری کتکم زد که کسی دشمنشو میزنه😔😔😔

یعنی مادر دو تا بچه هاش از دشمنش بدتر بود؟

اتفاقا همین افکار دلشکستگی داشت غذیتم میکرد از خواب پریدم نتونستم بخوابم این افکار هجوم اوردن بهم هم ...

دلم میخواد بمیرم خواهر

حالم خیلی بده

فقط به خاطر بچه هام خودکشی نکردم