2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اون دلمه 😂 فکر کردم فلفل دلمه ... هرطور دلت میخواد میتونی بخوری ماهم با نون میخوریم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

ما زیاد باشه با نون نمیخوریم اگه کم باشه نون میاریم تا سیر شیم🙃

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خالی میخورم با نونم میخورم ، من کلا هر طوری لذت ببرم میخورم کاری ندارم بقیه چیکار میکنن یا بگن چجوریه درست خوردنش

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

مگه دلمه با نون نیست؟ طریقه مصرفشو اشتباه رفتم؟😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ما دلمه یا فسنجون رو کنار غذا مثل پیش غذا میاریم میخوریم و بدون نون یا برنج که خیلیا فسنجون با برنج میخورن ما خالی کنار غذا میذاریم

تا حالا با نون ندیدم کسی بخوره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اخه گفت چه سمیع منم فکر کردم یه جورایی مثل اینه پیتزا رو با نون بخوری فکر کردم عادت غلطیه میخواستم ب ...

اخه ما برنجم با نون نمیخوریم برای همین برامون عجیبه

هر کی برنج با نون میخوره دلمه هم با نون میخوره