2777
2789
اره من میرفتم یه ماما خونگی برام کوپه مینداخت تو حیاطشون بود هر بار میرفتم میگفت برو از حیاط هرچقدر ...

نوش جونت عزیزم

منم تو حیاطمون دارم

هی به مامانم گفتم فریز کن

گفت تغییر رنگ میده و گوش نکرد

حالا باید وایسیم تا سالِ بعد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونتجاتو خالی میکنم🤪

مدیون منی اگه یه دونه ام خالی بخوری باید هر ده تا دلمه رو با یه بربری بخوری🥴😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خالی بخوان بخورن نمیصرفه فقط با نون

من ۴ تا با نون میخورم

سبزی و دوغ هم سر راه میخرم

نگیری ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره عزیزم بالا جریانشو نوشتم

ای بابا

واقعا کاش میشد بیام

من حتی از کبابم بیشتر دوس دارم

اونم ترش

برگه رو محتویاتش بره داخل دهنت

چ لذید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مدیون منی اگه یه دونه ام خالی بخوری باید هر ده تا دلمه رو با یه بربری بخوری🥴😂

یا خدا

از تصور بربری با دلمه معده ام درد گرفت🤪

قربون دستت ، ولی واقعا چقدر دلم خواست اینجور دور همی

اره منم دوست و رفیق اینجوری ندارم

دوست،خوبش،خیلی خوبه

🥰🥰🥰

یا خدااز تصور بربری با دلمه معده ام درد گرفت🤪

دیگههههه همینی که هست😂😂میخوای بخواه نمیخوای هم بازم بخواه😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دیگههههه همینی که هست😂😂میخوای بخواه نمیخوای هم بازم بخواه😅

نهایتش با یه کف دس سنگک بابا

کوتاه بیا🤪

دروغغغغ🤣🤣🤣🤣🤣اینقدر بار اول شنیدم برام عجیب که نگو

حورشت گوشت قرمز رو بدون برنج نمیخوریم والا

خوزستان این مدله

حتی عروسی هم باشه غذا گوشت قرمز باشه برنج هس

عجیب نیس مثه زرشک پلو با مرغ

اینم همینه فقط گوشت فرق داره

وای من یه بار تو ماه رمضون یه نفر شیربرنج شور برام آورد منم نمیدونستم شوره🤦بعد اذان خواستم افطار کن ...

مام نمکی میخوریم اتفاقا:)

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((