2777
2789
عنوان

بچه تو رو خدا بگید من مادر شوهرم رو چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
شما متاهل هستین؟خواهرتون چطور؟؟این داماد اینا هم مراسم گرفت برا برادر شوهرم بعد ماشین برادر شوهرم رو ...

ولی از من میشنوی واسه کسی دل نسوزون حالا خود دانی چون فردا اتفاقی خدا نکرده براش بیفته همه از چشم شما میبینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ولش کن ..اگه به ناحق خورده واگذارش کن به خدا حتما جوابش رو میده...مآل دنیا ارزش نداره دردسرش هم ...

من شکایت نکردم جالب این جاست که اونا از من شکایت کردن گفتن توهین و فحاشی کردم اصلا اهل توهین نیستم

من شکایت نکردم جالب این جاست که اونا از من شکایت کردن گفتن توهین و فحاشی کردم اصلا اهل توهین نیستم

والله آدم تعجب میکنه خواهر ها چرا اینجوری شدن...خواهر شوهر منم انگار ما قاتل برادرش هستیم ..اینجوری برخورد میکنه باهامون

مادرشوهرت تنها. زندگی کنه. ولی نزدیک . بهش سر بزنید.

اتفاقا شوهرم زمان مجردی یه طبقه خونه ساخته بالای خونه مادرشوهرم ...الان اونجا رو کرده خونه مهمان م..من بهشون پیشنهاد دادم نهایت بتونم دوماه بیام اونجا بشینم به خاطر مادر شوهرم ...دوماه هم خواهرشوهرم بهش رسیدگی کنه....ولی خواهر شوهرم ناراحت شده از پیشنهادم

والله آدم تعجب میکنه خواهر ها چرا اینجوری شدن...خواهر شوهر منم انگار ما قاتل برادرش هستیم ..اینجوری ...

بخدا نمیگم کل مخارجشو من میدادم ولی مثل کوه بودم براش

اما بهم بد کرد تلویزیون گرفتم واسش

پول عقد بهش دادم

نگرفتم پدرم بدهی بالا آورد بدهیشو من دادم خونرو یکونیم دانگ زد بنام من بمونیم دانگ بنام خواهرم ولی اون هرجا نشست گفت من دلم برای محمد سوخته زدم بنامش در صورتی که کل بدهیو من دادم

با اینکه بچه کوچیک خانواده بودم

بعضی مادرها بین بچه هامون فرق میزارن. مثلاً برای یک بچه خونه و ماشین میخرند. ولی به یه بچه دیگه محل نمیزارن .

بعضی مادرها فقط یک بچه همیشه شام و نهار میره خونش. ولی یک بچه دیگه بیچاره سالی یکبار شام و نهار خونه مادرش میره .

یک بچه براش عروسی نمیگیرند. ولی برای بچه دیگه عروسی میگیرند.

بعضی مادرها برای پسرشون خونه و ماشین و ویلا میخرند. ولی زورشون میاد به دخترشون جهیزیه بدن.

به نظر من به اون بچه که بیشتر توجه کردند. اون بچه باید مادر را نگه داره

اسی جان . من زمانی که میخواستم ازدواج کنم مادرم زورش اومد بهم جهیزیه بده. 😭😭😭

مادرم همیشه میگفت دختر شوهر کنه میشه دختر مردم . منو خیلی تحقیر میکرد.

ولی در عوض به پسرش خونه و ماشین و مغازه دادند. و بهترین جشن عروسی را برای پسرش گرفت. کلی برای عروسش خرید .کرد. کلی لباس و کفش کیف و ..... مادرم کابینت را نو کرد. عروس کیف کنه.

در حالیکه زورش اومد شش تا لیوان بهم بده .

مادرم به شدت پسر دوسته

تا یک سال اول عروسی برادرم . مادرم هر روز غذا درست میکرد میبرد برای پسرش و عروسش.

مادرم به برادرم سجده میکنه.

کلی وسیله برای برادرم خریده.

عروس را هر سال میبرن مسافرت خارج.

این همه خرج برای پسرش و عروسش کرد.

ولی من عروس نشدم. عروسی نداشتم. آرایشگاه نرفتم.

تو سگدونی زندگی میکردم.

مادرم خیلی خیلی زیاد بین پسر و دختر فرق میزاره.

من میگم اگر مادرم زمین گیر شد. اصلا نمیخوام نگاش کنم.

چون عاشق پسرش بود.

وظیفه برادرم و زنش هست که از مادرم نگهداری کنند.

مادرم برای من یک هزاری پول خرج نکرد.

ولی برادرم و زنش یکسره شام اونجا هستند.

از همشون متنفرم.

عمرا مادرم را نگه دارم .