2777
2789
عنوان

حذف عکس

1222 بازدید | 11 پست

چطوری عکسی که فرستادمو تو تایپیک کسی پاک کنم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

دوستان پنج تا صلوات برای ظهور اقامون بفرستید

هرکی فرستاد لایک کنه لطفا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گزارش بزنن براش

خودش آن نشده هنو میخوام عکسو بپاکم نمیشه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

برو اون تاپیک که گذاشتی عکس کسایی کا انلاینن برات گزارش بزنن بگو کدوم تاپیکه من برم بزنم

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
برو اون تاپیک که گذاشتی عکس کسایی کا انلاینن برات گزارش بزنن بگو کدوم تاپیکه من برم بزنم

سلام عکس رو برداشتم همیشه ادرس تاپیک همون صفحه که عکس هست رو بذارین تو تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=190

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خداروشکر نی نی یار جون برداشت

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔