2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 338427 بازدید | 1065 پست
بله مشکلش خانواده نیست مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس ...

شوهرت واقعا به روانپزشک و روان شناس نیاز داره تا درست هم نشده بچه دار نشی

ضمن اینکه خودت هم واقعا رو مخی

اه یه کیک چی بود انقدر هی گفتی البته که هزار بار گفتن شما همدلیل اینکه دست روت بلند کنه نمیشه ولی سعی کن کمتر بری رو اعصاب طرف

همسر-مادر-پزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه که مثل شما بی مصرف و لنگ کیف و کفش نیستن عزیزم

👌👌👌

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

طلاق گلم مگه نه توی عقدی؟تا کبودی ها نرفته میری پزشکی قانونی وگرنه درست بشو نیست تا اولشه فراار کن وگرنه به بار دیگه هم عمدی عصبیش کن بزار بزنتت و فیلم بگیر و برو پزشکی قانونی و برو تا بتونی طلاق بگیری

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

اسی از من ب تو نصیحت تا مثه من نشی دارم جدا میشم .اگر حس کردی شوهرت بهت کمتر اهمیت میده یا برات زیاد ...

نمیشه بابا این کتکش میزده باید جدا بشه این چیه

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

طرف غلط میکنه بزنه تحت هر شرایطی آدم حق ندارد دست بلند کنه این خانم هم کاش زرنگ باشه نه خر بره پزشکی قانونی و طلاق بگیره

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

جونوری که سر کیک کتک بزنه خدا میدونه بعدش چیه

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

گول نخور زرنگ باش مادرم موند بیچارمون کرد حتی ماهم بعدش کتک خوردیم از پدرم چقدر یه عمر برو تا اولشه

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

میدونم الان میریزن سرم ولی باید قهر میکردی فقط بخاطر حرکات زشت و بی شرمانه شوهرت در ملآ عام ؛ میرفتی خونه بابات گوشیتم خاموش میکردی تا با التماس بیاد دنبالت ؛ حرفی نزدی که اینقدر وحشیه گفتی یه کیک بگیر چقدر بی تربیت