2777
2789
عنوان

تا حالا بی پولی کشیدین

153 بازدید | 18 پست

من هفت ماهه ازدواج کردم سر یه مسئله ای حساب شوهرم الان صفره برای اولین بار تو زندگیم دارم بی پولی و نداری میکشم خیلی دلم گرفته

مثلاً بخوام یه وعده برم خونه مامانم چجوری برم بنظرتون ؟ هم روم نمیشه هم مامانم آدمی نیست که راضی باشه

البته جلو روم چیزی نمیگه ولی خب دوران نامزدی اصلا راضی نبود شوهرم بیاد خونشون همیشه بهم چیز میگفت

حالا که دستمون خالیه ب چه بهونه ای بریم خونشون

خونه مادرشوهرت نمیشه برید؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادر که دیگه بهونه نمیخواد

برو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ما بی پولی کشیدیم دوساله ازدواج کردیم ولی من پولی دست آمد فوری خوراکی میخریدم هیچوقت از لحاظ خوراکی کم نیاوردم چون هرچی پول دستم میآمد حتی پانصد تومن خوراکی میخریدم ولی برا لباس کم گذاشتیم خیلی ولی خونه کسی نرفتیم چون همیشه خوراکی تو خونمون بود همه چی حتی پاگشا میرفتیم پول میدادن خوراکی خریدم اینجور مدیریت مردم

مجردی. خیلی ولی شوهرم نذاشته اصلا بی پولی بکشم حتی اگه بیکار هم بوده باشه صبح تا شب رفته اسنپ نذاشته ...

مثلا چکاری؟

من یک بچه دو ساله دارم

و کاری به من پیشنهاد میدید ؟

خیلی دنبال شغل هستم

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اگه مادرت بچه رو نگه داره. که میشه رفت اگه ن نمیشه که من خودم چون بچه دارم نمیتونم شاغل شم فعلا

اصلا تو یه شهر غریب هستم کسی نیست بچم نگه داره

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم