2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 38869 بازدید | 546 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کرده .افتادگی رحم مگه الکیه 🥴به خاطر پول این ماماها هر کاری می کنن.احساس پری داری داخل واژن ودرد ؟نگاه کن درمان های منو برو جلو درست میشه ،یه روغن سیاهدانه بگیر هر شب زیر شکم قسمت رحم و تخمدان ماساژ بده .زیر شکم و زیر رانت ماساژ بده و بادکش کن (بادکش ولیوانش از کالا پزشکی بگیر ).تمرین کگل انجام بده .سعی کن رابطه جنسی با پیش نوازی داشته باشی هفته چند بار .آب ولرم بخور .ورزش کگل کن ،وقت پریودی تخم شوید بخور ،از بیرون به خودت پماد کانادولا و واسه داخل و زخم های داخل پماد نیکا روغن زیتون و عسل بزن ،یه آجر تمیز روی گاز چیزی یکم گرم کن روش پارچه نخی تمیز بنداز و بشین تا چند هفته

منم سه سال پیش کلپورافی انجام دادم تا ۴۰ روز استراحت داره و نزدیکی ممنوعه

از لحاظ درد هم خب آدم یه انگشتش میبره یک هفته درد میکنه این که دیگه میری زیر تیغ جراحی جای حساس هم هست

ولی اگر مراقبت کنی و نکاتی که بهت میگه مو به مو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد من یک شب بیمارستان بودم فرداش مرخص شدم

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

سلام عزیزم من سه ساله که عمل کردم..با تشخیص پزشک و چون زایمان سخت داشتم بیمه تکمیلی بهم تعلق گرفت...اگه دکتر خوبی بری و تایید کنه که نیاز به عمل دارین بیمه پول عمل و میده

دکترهای الان به حرفاتون اعتباری نیست منم عمل کردم وقتی بعداز یه مدت خوب شدم رد بخیه ها مونده بود خیلی ظاهرش زشت تر میشه .اگر درد ندارن همینطوری باش

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

اسی من پارسال عمل کردم درد خاصی نداره با مسکن جوابه فقط یکم مراعات میخواد بعدش باید استراحت کنی

من چندتا عمل باهم بود بازم فقط بگو بیهوش بشی اگر میترسی اگرنه که بی حست میکنن من بیهوشی رو انتخاب کردم و راحت بود

منم افتادگی داشتم رفتم مامای طب سنتی جا انداختم.

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)