2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی

67 بازدید | 12 پست

سلام دوستان فردا امتحانعملی رانندگی دارم برام دعا کنید که قبول بشم انرژی مثبت برام بفرستید دوستای گلم. هرچی نکته لازمه بهم بگید ممنون میسم دعاتون میکنم

استرس نداشته باشی حله

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سلام عزیزم

منم چندماه پیش ازمون عملی دادم

فقط و فقط تنها نکته اش اینه که هول نشی و استرس نگیری... افسری که از ما ازمون میگرفت نگاه میکرد به دست و پاها که ببینه لرزش دارن یا نه اگه میدید کسی دست و پاش میلرزه میگفت ردی... من خیلییی استرس داشتم افیرشم به شدت سخت گیر، میدیدم همه رو داره رد میکنه ولی حفظ ظاهر کردم هرچقدرم اذیتم کرد اصلا خودمو نباختم و نهایتا قبول شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر . بار اول قبول شدی؟

نه

بار اول انقدر افسرش خوب بود همه هم قبول میکرد ولی من یهو وسط کار استرس گرفتم خراب کردم سر همین رد شدم... ولی بار دوم افسرش خیلی سختگیر بود قبلش کلی تمرین کردم و سعی کردم استرس نداشته باشم... ببین تنها رازش همینه که استرس نگیری اگرم گرفتی ظاهرتو حغظ کن نفهمن

ممنون.امیدوارم استرس نگیرم بقیه نکات چی؟

دیگه چیز جدیدی نیست هر چی آموزش دیدی همونه. ممنوعیات رو عملی میگیره ازت. حواست باشه مثلا میگه جای سطل اشغال یا کنار پل پارک کن یا مثلا جلو ایستگاه اتوبوس به این مسائل حواست باشه. سر تقاطع و دور میدان دنده دو باید باشی. بعضیا میگن دنده سه کلا غیر مجازه تو شهر از افسر قبلش بپرس نظرش رو. برای دنده عقب جفت راهنما بزن. وقتی میخوای بری. دنده بالاتر اول یه گاز بده دور موتور بالاتر بره. کلاچ ماشین ازمون داغونه پس حواست باشه برای حرکت اول حتما گاز بدی بعد اروم اروم ول کنی و همزمان اون گاز ثابت رو. داشته باشی.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دیگه چیز جدیدی نیست هر چی آموزش دیدی همونه. ممنوعیات رو عملی میگیره ازت. حواست باشه مثلا میگه جای سط ...

ممنون ازت عزیزم نکات خیلی خوبی بود.شاد و سلامت باشی همیشه

ممنون ازت عزیزم نکات خیلی خوبی بود.شاد و سلامت باشی همیشه

ممنون عزیزم اگه هر وقت یادت بود یه دعای مخصوص برام بکن😕 خسته شدم دیگه

حتما گلم محتاجیم به دعا. انشاالله به زودی زود وضعیت بر وفق مرادت میشه

ان شاالله🥰شما هم ان شاالله قبول شی🌹