2777
2789
عنوان

حس میکنم نجسم😔

1764 بازدید | 81 پست

دارم دیوونه میشم دیگه چقدر التماس خدا کردم..میرم سرویس حس میکنم اطداف پاشیده یا پشت با..ترشح کرده کلشو اب میکشم حس میکنم به رونم ادرار پاشیده باز اب میکشم ولی فکر کردین تموم میشه؟نه بازم میام بیرون صدبار مرور میکنم اونجارو شستی راستو شستی چپو شستی...تازه بازم اینجا تموم نمیشه روزی پونصد بار لباس زیرمو چک میکنم چون حس میکنم ادرارم ریخته😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ربط داره یانه شایدم نداره ولی از وقتی بهم تعرض شد اضطرابم صدبرابر شد تیک عصلی گرفتم حمله عصل ...

صدردصذ ربط داره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یبار به این فکر کن که اصلا برفرض محال که پاشیده باشه که چی؟ یکی دوبار که مقابله کنی کلا نسبت به این افکار بی تفاوت میشی

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

نمیدونم ربط داره یانه شایدم نداره ولی از وقتی بهم تعرض شد اضطرابم صدبرابر شد تیک عصلی گرفتم حمله عصل ...

کی تعرض کرد ،چه زمانی؟دکتر باید بری عزیزم دارو باید مصرف کنی چرا خودتو عذاب میدی؟وقتی سرمامیخوریم زود میریم دکتر ولی روح و اعصاب که مهمتره رو نادیده میگیریم

مهربون باشیم☺️
رفتم یه جلسه مامانم گفت بسه پول ندارم

💔نمیدونم چی بگم امیدوارم مشکلت حل بشه و بیشتر از این درگیرش نشی

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"