2777
2789
عنوان

در رابطه با قانون جذب😍😍😍😍

554 بازدید | 51 پست

بچه ها قانون جذب میگه هرچی که فکر میکنی همون میشه میگه به غیر ممکن ها فکر کن به دست میاریش

بعد یه سوال مثلا من که کنکور دارم اونم الان که دوماه بیشتر بهش نمونده و برای رتبه ۳۰۰۰یا ۴۰۰۰ میخونم (برا پرستاری) حالا یهو بیام به رتبه ۲۰۰_۳۰۰ فکرکنم برا پزشکی،واقعا غیر ممکن نیس؟؟؟ یعنی من فقط اینو باور داشته باشم؟؟

(اخه یه کم غیر ممکنه😐)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من با قانون جذب به خیلی غیر ممکن ها رسیدم ولی فقط باور نیست یه کارش باور هست یکی دیگه که اصلی ترینه احساس خوب وشادی هست سومی هم شکرگزاری هست من با ذکر خدایاشکرت به خیلی چیزا رسیدم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
آخه من با قانون جذب به خیلی غیر ممکن ها رسیدم ولی فقط باور نیست یه کارش باور هست یکی دیگه که اصلی تر ...

اخه میگن باید بهش اعتقاد داشته باشی تا جذبت شه من دودلم اخه تو این فرصت پزشکی نمیدونم به خدا

مثلا من نهایت تلاشم رو هم کنم اخه یه فرقی بین من با اونیکه ۶ ماه بیشتر از من خونده باید باشه یا نه😐

نه فرقی نیست من خودم کلا نخوندم ولی با دوستام که برا همه درس ها کلاس هم رفته بود یه رتبه آوردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍