2777
2789
بله دقیقا . میپرن به طرف . یکی گف ۶ سال فاصله سنی داره . یکی مرید بهش ک بچتو گرفتی ؟!! 😑😑😑 خب اح ...

پاسداران فرهنگ مردسالارانه ،در حقیقت زنان هستند

این دلیل اصلیه...

اگر یک زن کمی بزرگتر از شوهرش به قول دوستان دائم در تکاپو هست که جوون تر به نظر برسه بخاطر همین مدل زنها و دهن گشادشون هست وگرنه به اندازه آدمهای دنیا میتونه انتخاب درسا وجود داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری در مورد جهان سوم حرف میزنی ها

این جهان سوم قرار نیست همیشه جهان سوم بمونه

افکار پوچ و فاقد ارزشای انسانی باید ریشه کن شه

عرف قابل تغییره

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

این حرف پیرزنهای قدیمیه ...اتفاقا هر کسی شوهرش ۱۰.۱۵ سال بزرگتره زودتر شبیه شوهرش میشه تا اونی که شو ...

والا به این بهانه یکی دو سال در تاخیر بلوغ بین دختر پسر زن و کردن جنسی که یه تاریخ مصرفی داره!

الان که ماشاالله اکثر خانما جوان و دقیقا حرف شما درست هر زنی در کنار مرد خیلی سن بالاتر قرار گرفته زودتر از سنش پژمرده و شکسته شده

مثال خانمای بازیگر که وارد دهه شصت زندگیشون شدن ببینید به لحاظ سنی و شادابی جوانتر از آقای همسن و سالشونن

حقیقت اینکه آقایون زودتر شکسته و پیر میشن اما قراره جور دیگه به زن القا کنند

پختگی منظورمه

یعنی حق آدم پخته یه مرد پیرتر هست؟

به سن پختگی باشه زنها ۴۵ ساله مردها ۶۰

قبلش توان و کشش جنسی هست که به نظرم در واقعیت، نه براساس حرف عوام، توان و میل جنسی زنها تا این سن بیشتر از مرد همسن هست .... قابلیت باروری منظورم نیست

پاسداران فرهنگ مردسالارانه ،در حقیقت زنان هستند این دلیل اصلیه...اگر یک زن کمی بزرگتر از شوهرش به قو ...

دقیقا 👌 حتی زنه شوهرش بهش خیانت میکنه . میگه این خوب بود زنای لخت تو خیابون سرشو از راه بدر بردن ! سوالم ازش این بود ... مردای اونجوری هم تو خیابون پرررر هستن .. و دنبال زن شوهر دار حتی . با وحود تاهل به خودت اجازه میدی بری باهاشون ؟! بری اونوقت شوهرت میگه اون نرده سرشو از راه بدر برد ؟! نه .. مرده میزنه تا دم مرگ و کاری میکنه بدون مهریه زنش طلاق بگیره

نظرت از دید خودت منطقیه نه جامعه و جهان امروزدهنت کف کرد بزرگوار یکم آروم باشقرار نیست یک ریز اشتباه ...

نظر من واقعا درست و منطقی هست و نه تنها من که خیلی از مردم و روانشناس ها هم حرف منو میزنن تو اینترنت میتونی سرچ کنی کلی سایت دلایل این که چرا خوبه مرد از زنش بزرگتر باشه رو نوشتن

تو همین جهان و جامعه امروز هم خیلیا میگن مرد باید از زنش بزرگتر باشه خصوصا تو جامعه ایران اکثر مردم بد میدونن زن از شوهرش بزرگتر باشه اکثر جامعه ما نظر منو دارن تو توهم اکثریت بودن گرفتت بس که میخوای رو نظر غلط و غیرمنطقی خودت پافشاری کنی شماها اقلیت هستید تو جامعه یه جوری میگی همه نظرشون مثل خودته که انگار تو این جامعه زندگی نمیکنی.

من ارومم تو اروم باش دهنت کف کرد از طرز تایپ کردنت معلومه حسابی فشار خوردی از حرفای درست من این تویی که یه ریز اشتباه تایپ میکنی و انتظار داری من تاییدت کنم ولی با این اراجیف گفتنت نمیتونی من رو وادار کنی که تاییدت کنم و نمیتونی نظرتو بهم تحمیل کنی

این تویی که حرص و جوش بیخودی خوردی از طرز تایپ کردن و توهین هات مشخصه من حرص و جوش نخوردم

پس اگه دختر داری دخترتو بده به پسر کوچکتر از خودش واسه من و امثال من و دخترای مردم تعیین تکلیف نکن

بله شوهرکوچولو کلمه مناسبیه برای اشاره به پسرایی که زن بزرگتر از خودشون میخوان چون میخوان زنشون جمعشون کنه و وظایفشونو بندازن رو دوش زنشون

من نظرمو گفتم تو سایت تبادل نظر و حرف درستی هم زدم و گفتم ازدواج با مرد کوچکتر غلطه دختری که عاقل باشه میفهمه حرفمو و خودشو بدبخت نمیکنه با ازدواج با مرد کوچکتر

تو سرت تو زندگی بقیه هست که به زور میخوای نظرتو به من تحمیل کنی و میخوای به زور نظر منو عوض کنی

دخترا زودتر از پسرا به بلوغ عقلی میرسن و مرد باید چندسال از زنش بزرگتر باشه تا اندازه زنش بفهمه حتی اگه بلوغ عقلی زودتر دختر رو هم در نظر نگیریم باز هم زن 40 ساله بیشتر از مرد 35 ساله میفهمه و از زندگی در کنار شوهری که کمتر از خودش میفهمه اذیت میشه

امید به زندگی؟! 😆😆 چه دلیل مسخره ای اوردی حتما همش میترسی شوهرت قبل تو بمیره 😆😆 زن یک عمر عذاب بکشه از زندگی کنار مردی که کمتر از خودش میفهمه چون ازش کوچکتره تا یه وقت اون چندسال اخر عمرش شوهرش قبل خودش نمیره؟! 😆😆 واقعا مسخرس

اون احمقی که گفتی اراجیف تحویل میده و حرف خودشو میپیچونه و نباید باهاش بحث کرد که خودتی

تو میرفتی با پسر کوچکتر از خودت ازدواج میکردی اگه معتقدی واقعا به این حرفات واسه دخترای مردم نسخه نپیچ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه سوال چرا وقتی به مرد ۱۰.۱۵ سال بزرگتر میرسه سن میشه یه عدد ولی زن ۵ سال بزرگتر میشه این حرفهایی ک ...

من مردی که زن 10 سال یا 15 سال کوچکتر از خودش میگیره رو هم تایید نکردم و گفتم کارش غلطه

من هیچ وقت قبول ندارم که سن فقط یه عدد باشه سن خیلی بیشتر از یه عدده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پختگی منظورمه

شکستگی با پختگی کاملا متفاوته ! زن بخاطر بچه اوردن شکسته میشه ک الان زیاد نمیارن ببین چقد خانونا خوب می مونن .. در کل جامعه مرد سالار . ک اونم ریایت این مرد سالاری دست خود زنها هس !

نظر من واقعا درست و منطقی هست و نه تنها من که خیلی از مردم و روانشناس ها هم حرف منو میزنن تو اینترنت ...

حس میکنم فکر میکنی این مدل خانما حق تورو خوردن

برا بقیه خیر بخواه تا خیر بیاد تو زندگیت و به آرامش برسی

بسه سرمون بردی .بهتره از چرندیاتت یه کتاب بدی در دست چاپ

برو موفق باشی شبت خوش