نظر من واقعا درست و منطقی هست و نه تنها من که خیلی از مردم و روانشناس ها هم حرف منو میزنن تو اینترنت میتونی سرچ کنی کلی سایت دلایل این که چرا خوبه مرد از زنش بزرگتر باشه رو نوشتن
تو همین جهان و جامعه امروز هم خیلیا میگن مرد باید از زنش بزرگتر باشه خصوصا تو جامعه ایران اکثر مردم بد میدونن زن از شوهرش بزرگتر باشه اکثر جامعه ما نظر منو دارن تو توهم اکثریت بودن گرفتت بس که میخوای رو نظر غلط و غیرمنطقی خودت پافشاری کنی شماها اقلیت هستید تو جامعه یه جوری میگی همه نظرشون مثل خودته که انگار تو این جامعه زندگی نمیکنی.
من ارومم تو اروم باش دهنت کف کرد از طرز تایپ کردنت معلومه حسابی فشار خوردی از حرفای درست من این تویی که یه ریز اشتباه تایپ میکنی و انتظار داری من تاییدت کنم ولی با این اراجیف گفتنت نمیتونی من رو وادار کنی که تاییدت کنم و نمیتونی نظرتو بهم تحمیل کنی
این تویی که حرص و جوش بیخودی خوردی از طرز تایپ کردن و توهین هات مشخصه من حرص و جوش نخوردم
پس اگه دختر داری دخترتو بده به پسر کوچکتر از خودش واسه من و امثال من و دخترای مردم تعیین تکلیف نکن
بله شوهرکوچولو کلمه مناسبیه برای اشاره به پسرایی که زن بزرگتر از خودشون میخوان چون میخوان زنشون جمعشون کنه و وظایفشونو بندازن رو دوش زنشون
من نظرمو گفتم تو سایت تبادل نظر و حرف درستی هم زدم و گفتم ازدواج با مرد کوچکتر غلطه دختری که عاقل باشه میفهمه حرفمو و خودشو بدبخت نمیکنه با ازدواج با مرد کوچکتر
تو سرت تو زندگی بقیه هست که به زور میخوای نظرتو به من تحمیل کنی و میخوای به زور نظر منو عوض کنی
دخترا زودتر از پسرا به بلوغ عقلی میرسن و مرد باید چندسال از زنش بزرگتر باشه تا اندازه زنش بفهمه حتی اگه بلوغ عقلی زودتر دختر رو هم در نظر نگیریم باز هم زن 40 ساله بیشتر از مرد 35 ساله میفهمه و از زندگی در کنار شوهری که کمتر از خودش میفهمه اذیت میشه
امید به زندگی؟! 😆😆 چه دلیل مسخره ای اوردی حتما همش میترسی شوهرت قبل تو بمیره 😆😆 زن یک عمر عذاب بکشه از زندگی کنار مردی که کمتر از خودش میفهمه چون ازش کوچکتره تا یه وقت اون چندسال اخر عمرش شوهرش قبل خودش نمیره؟! 😆😆 واقعا مسخرس
اون احمقی که گفتی اراجیف تحویل میده و حرف خودشو میپیچونه و نباید باهاش بحث کرد که خودتی
تو میرفتی با پسر کوچکتر از خودت ازدواج میکردی اگه معتقدی واقعا به این حرفات واسه دخترای مردم نسخه نپیچ