منم زنانی دیدم که از شوهرشون بزرگترن و بدبخت شدن
تازه این که زن نباید از شوهرش بزرگتر باشه فقط حرف من نیست تو اینترنت میتونی سرچ کنی دلایلشو میاره
من جوش نزدم توضیح دادم حرفای درست و منطقی هم زدم
تو داری جوش میزنی که از حرف من ناراحت شدی و توهین میکنی و داری مهمل به هم میبافی
این که من میگم دختر زودتر از پسر به بلوغ عقلی میرسه پس باید مرد از زنش چندسال بزرگتر باشه تا مرد اندازه زنش بفهمه یه واقعیته تو به این میگی نگاه جنسیت زده و کالا گونه؟! مشکل از خودته
کلی افراد جوون و تحصیلکرده هم میگن که مرد کوچکتر باشه از زنش خوب نیست تو همین تاپیک هم فقط من نگفتم خیلیا گفتن اتفاقا تو جامعه الان اکثر مردم بد میدونن که زن از شوهرش بزرگتر باشه پس من و امثال من اکثریتیم نه شماها
من کی گفتم زن اگه پیر یا مریض شد مرد حق داره بهش خیانت کنه و دنبال زن دیگه بره؟ چرا حرف تو دهن من میذاری؟
اکثر خانم ها دوست دارن شوهرشون حامی و تکیه گاهشون باشه و مرد کوچکتر نه تنها تکیه گاه برای زنش نمیشه که معمولا میخواد زنش بشه تکیه گاهش
من که حمایتی نکردم از این که مردهای پیر برن با دختر جوون ازدواج کنن و حتی گفتم این کار هم بده
تو برو این حرفایی که اینجا زدی رو اگه واقعا معتقدی بهشون تو جامعه بزن تا پسری که ازت کوچکتره بیاد بگیرتت و بری شوهرکوچولوت رو جمع کنی😆😆
تو برو زن پسری شو که ازت کوچکتره با این حرفای چرت و مسخرت نمیتونی نظرتو به من تحمیل کنی و نمیتونی نظر منو عوض کنی
برای این که زن ها خودشونو بدبخت نکنن گفتم که ازدواج با پسر کوچکتر بده حالا تو و امثال تو میخواین خودتونو بدبخت کنید باشه برید بدبخت کنید خودتونو
منم دیدم زنایی که از شوهرشون بزرگترن زیادی از حق خودشون میزنن برای شوهرشون بله شوهراشون خیلی خوشبختن که زن با همه چی بسوز و بساز که جمعشون کنه گیرشون اومده این جور پسرا هم که دنبال دختر بزرگتر از خودشون میرن اغلب بی عرضه و تنبل و پرنسس هستن و انتظار دارن زنشون جمعشون کنه بله پسرای پرنسس خوشبخت میشن ولی اون زن ها که شدن همسرشون بدبخت و پشیمون میشن و میفهمند اشتباه کردن
این قدر بی منطق هستید شما ها و امثال شماها که جز توهین به کسی که نظرش با شماها فرق داره و حتی حرف درست و منطقی رو میزنه جوابی ندارید که بدید