2777
2789
آره میگن . چون همینان ک زن علیه زن هستن . باهات حرف و بحثی ندارم . حوصلم ندارم . اوکی 🖐

بدترین ضربه رو به زن اون زنی میزنه که به زن میگه برو با مردی ازدواج کن که از خودت کوچکتره و میخواد تو جمعش کنی و باعث بدبخت شدن زن میشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مردای ایرانی کلا پرتوقع هستن ربطی به سن خودشونو زنشون نداره ، این طرز فکرت کلا اشتباهه، کم ندیدم مرد ...

اضافه میکنم به کامنت قبلیم:

یه عده از زن ها گند زدن رفتن زن مرد کوچکتر از خودشون شدن و از همه حقشون گذشتن و رو دادن به شوهراشون با همه چیز سوختن و ساختن که تو کامنت قبلی گفتم: منم گفتم که بین زن هایی که از شوهراشون بزرگترن بیشتر دیده شده که زن از همه حق خودش بگذره و با همه چیز بسوزه و بسازه که این مرد رو پررو تر میکنه

یعنی یه گذشت هایی کردن که تو زن هایی که از شوهراشون کوچکترن دیده نمیشه این جوری از خودشون بزنن برای شوهرشون

این قدرم زیاد بودن این زن هایی که برای شوهری که از خودشون کوچکتر بوده از همه چیز خودشون زدن که این فرهنگ غلط و توقع برای مردا ایجاد شده که زن بزرگتر بگیرن تا زنه از همه چیزش بزنه برای شوهرش

تو همین نی نی سایت پسری بود که میگفت زن بزرگتر از خودم میخوام تا بعد ازدواج هیچی نخواد و با همه چی بسازه از حرفا و توضیحاتش معلوم بود یا یه پسر تنبله یا خسیس یا از اونایی که زن براش ارزشی نداره

تو فامیل ما یه پسر اشغال بود که اصلا قبول نمیکرد با دختر کوچکتر از خودش یا همسن ازدواج کنه رفت یه دختری رو گرفت که 10 سال از خودش بزرگتره و نهایت ظلم رو به زنش کرد و انتظار داره زنش جمعش کنه

الان اصلا نمی ارزه دختری که میخواد حق و حقوقی تو زندگی داشته باشه نمیخواد همیشه از حق خودش بزنه واسه شوهرش بره با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه وقتی این انتظار برای پسرا به وجود اومده که زنشون چون بزرگتره باید از همه حقش بزنه و این انتظار برای خونواده ها به وجود اومده که عروسشون چون بزرگتره هیچ توقعی نباید داشته باشه و در واقع دختر خودشو میندازه تو جنگ اعصاب با شوهر و خونواده شوهر پرتوقع

مرد و زن نیازهاشون و معیارهاشون واسه ازدواج فرق داره مرد معمولا دنبال جوونی و زیبایی زنه و زن جوونتر از خودش میخواد . زن تکیه گاه میخواد و مرد بزرگتر ار خودش تا بشه تکیه گاهش

وقتی جابه جا میشه یه چیز مشکوکی این وسط هست اغلب هم مردایی که دنبال زن بزرگتر از خودشون میرن دنبال اینن که زنشون خرجشونو بده

اون که پسر دیرتر از دختر به بلوغ عقلی میرسه هم هست که مرد کوچکتر باشه از زنش اون زن باید کلی رنج بکشه با یه شوهری که کمتر از خودش میفهمه من که هیچ وقت حاضر نمیشم با مرد کوچکتر از خودم ازدواج کنم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر معتقده سن روی بلوغ عقلی تاثیری نداره و فکر میکنه یه خانم 30 ساله اندازه یه اقای 20 ساله میفه ...

دقیقا سن بیشتر اوقات رو بلوغ عقلی تاثییر داره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اضافه میکنم به کامنت قبلیم:یه عده از زن ها گند زدن رفتن زن مرد کوچکتر از خودشون شدن و از همه حقشون گ ...

دقیقا من که اصلا حوصله پسر از خودم کوچیکتر نداره حتی۱سال باید یا همسن باشه یا بزرگتر از خودم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شدن نیس !! از قدیم بوده و هست این فرهنگ ک با مرد سن بالا چ بسا پیر ازدواج کنن

نه الان مد شده

قدیم واقعا عار بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اضافه میکنم به کامنت قبلیم:یه عده از زن ها گند زدن رفتن زن مرد کوچکتر از خودشون شدن و از همه حقشون گ ...

اینقدر جوش نزن و مهمل به هم نباف الان کلی زن که از شوهرشون بزرگترن دارند کنار هم به خوبی زندگی می کنند

4موردش تو اقوام خودم هستند اتفاقا شوهراشون میزارند رو سرشون و حلوا حلواشون می کنند ظاهرشون هم خوبه.حتی با وجود سابقه طلاق براشون مراسم عروسی و آنچنانی گرفتند

چرا اینقدر به زن نگاه کالاگونه و جنسیتی داری یکم تفکراتتو به روز کن این حرفا دیگه جایی خریدار نداره و فقط از زبون خانمای پیر و بیسواد شنیده میشه

زن و مرد پیری کوری دارند مریضی دارند مگه قراره تا آخر زن شاداب و جوون بمونه؟با این اوصاف که شما میگی پس هر کدوممون مریض شدیم یا گرد پیری و چین و چروک به چهرمون نشست مرد میتونه با یک زن جوان جایگزینمون کنه مخصوصا اگه اون مرد پولدار باشه و زور بازویی داشته باشه😂

مرد به مردی و معرفتش شناخته میشه نه زن بازی و عروسک بازی

زن هم اگه زن باشه تو بچگی حامی بودن از پدرش دیده الان فقط زندگی مشترک و یه همراه و همسر خوب میخواد.اسمش روشه همسر دقت کنید به واژه ها

اگه هم حقی پایمال شده این وسط از اون دختر کم سن شده که زن پیرمرد شده چون بهش نگاه کالاگونه داشتند

حالا اینجا که یه سایته راحتین هر چی دلتون میخواد میگین ولی تو واقعیت این حرفارو نزنید که بهتون میخندن و میگن چشم دیدن خوشبختی همجنستو نداری چون خیلی خانما با وجود اختلاف سنی با همسرشون زندگی خوبی دارند مگر یک عده خیلی قلیل

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

اینقدر جوش نزن و مهمل به هم نباف الان کلی زن که از شوهرشون بزرگترن دارند کنار هم به خوبی زندگی می کن ...

منم زنانی دیدم که از شوهرشون بزرگترن و بدبخت شدن

تازه این که زن نباید از شوهرش بزرگتر باشه فقط حرف من نیست تو اینترنت میتونی سرچ کنی دلایلشو میاره

من جوش نزدم توضیح دادم حرفای درست و منطقی هم زدم

تو داری جوش میزنی که از حرف من ناراحت شدی و توهین میکنی و داری مهمل به هم میبافی

این که من میگم دختر زودتر از پسر به بلوغ عقلی میرسه پس باید مرد از زنش چندسال بزرگتر باشه تا مرد اندازه زنش بفهمه یه واقعیته تو به این میگی نگاه جنسیت زده و کالا گونه؟! مشکل از خودته

کلی افراد جوون و تحصیلکرده هم میگن که مرد کوچکتر باشه از زنش خوب نیست تو همین تاپیک هم فقط من نگفتم خیلیا گفتن اتفاقا تو جامعه الان اکثر مردم بد میدونن که زن از شوهرش بزرگتر باشه پس من و امثال من اکثریتیم نه شماها

من کی گفتم زن اگه پیر یا مریض شد مرد حق داره بهش خیانت کنه و دنبال زن دیگه بره؟ چرا حرف تو دهن من میذاری؟

اکثر خانم ها دوست دارن شوهرشون حامی و تکیه گاهشون باشه و مرد کوچکتر نه تنها تکیه گاه برای زنش نمیشه که معمولا میخواد زنش بشه تکیه گاهش

من که حمایتی نکردم از این که مردهای پیر برن با دختر جوون ازدواج کنن و حتی گفتم این کار هم بده

تو برو این حرفایی که اینجا زدی رو اگه واقعا معتقدی بهشون تو جامعه بزن تا پسری که ازت کوچکتره بیاد بگیرتت و بری شوهرکوچولوت رو جمع کنی😆😆

تو برو زن پسری شو که ازت کوچکتره با این حرفای چرت و مسخرت نمیتونی نظرتو به من تحمیل کنی و نمیتونی نظر منو عوض کنی

برای این که زن ها خودشونو بدبخت نکنن گفتم که ازدواج با پسر کوچکتر بده حالا تو و امثال تو میخواین خودتونو بدبخت کنید باشه برید بدبخت کنید خودتونو

منم دیدم زنایی که از شوهرشون بزرگترن زیادی از حق خودشون میزنن برای شوهرشون بله شوهراشون خیلی خوشبختن که زن با همه چی بسوز و بساز که جمعشون کنه گیرشون اومده این جور پسرا هم که دنبال دختر بزرگتر از خودشون میرن اغلب بی عرضه و تنبل و پرنسس هستن و انتظار دارن زنشون جمعشون کنه بله پسرای پرنسس خوشبخت میشن ولی اون زن ها که شدن همسرشون بدبخت و پشیمون میشن و میفهمند اشتباه کردن

این قدر بی منطق هستید شما ها و امثال شماها که جز توهین به کسی که نظرش با شماها فرق داره و حتی حرف درست و منطقی رو میزنه جوابی ندارید که بدید

هردو ازدواج احمقانه است

ما بیشتر زن بزرگتر رو دیدیم وخب خیلی فشار روشه چون می خواد خودش رو همسن شوهرش نشون بده تو عروسیا خودش رو با کرمها و میکاپ سنگین خفه می کنه حالا هیچکس هم تابحال به روش نمیارن ولی خودش که می دونه

این مدل ازدواج رو پسرایی باید انجام بدن که عرضه جمع و حور کردن زندکی رو ندارن پسر بدی نیست ها ولی اون جربزه مردانگی توش نیست

ازدواج مردای بزرگتر هم که همه مون می دونیم بعضی از دخترا واسه پول چه ها می کنن قدیم خب گاهی اجباری بود ان شاءالله که الان اینطور نباشه و فقط دلیلش پول پرستی اون دختره باشه

منم زنانی دیدم که از شوهرشون بزرگترن و بدبخت شدنتازه این که زن نباید از شوهرش بزرگتر باشه فقط حرف من ...

نظرت از دید خودت منطقیه نه جامعه و جهان امروز

دهنت کف کرد بزرگوار یکم آروم باش

قرار نیست یک ریز اشتباه تایپ کنی و انتظار داشته باشی ما نظر اشتباهتو تأیید کنیم.جوابم داخل کامنت قبلی هست مجدد بخون و حرص و جوش بیخود نخور ی عده معدود مثل خودت اینجا حمایتت کردن نه اکثریت.حرف ما از زن و مردای درست و سالمه که از پس زندگی مشترک برمیان و فقط یکم اختلاف سنی دارند بعد شما میای مثال مردای تن پرور یه قرون نیرز برا ما میزنی

بنده صاحب همسر و زندگی ام شوهر کوچولو یا گندش بمونه برا شما😄کوچولو موچولو راه انداختی/: تو نظرت مرد سن و سال دار چرا باید کوچولو بیاد؟سرت چرا تو زندگی و بدبختی بقیس

مرد بالا ۳۰ سال خیلی وقته به بلوغ رسیده حاج خانم اما از اون طرف سن امید به زندگیش نسبت به خانما کمتره شما که دست به سرچت خوبه اینم سرچ کن.در کل نباید با احمق بحث کرد چون فقط اراجیف تحویل میده مثل شما و حتی حرف خودشو میپیچونه

موفق باشی

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

جنسیتی نگا نکنید چیه ! کافیه یه زن از شوهرش چند سال بزرگتر باشه . ببینی چقد تیکه بارونش میکنن . ولی ...

تو همین نی نی سایت چندین تاپیک هست طرف با مرد ۲۰ سال بزرگتر نظر سنجی کرده اغلب موافق بودن البته چون پولداره

ولی با شوهر ۵ سال کوچکتر اغلب مخالف....

منم زنانی دیدم که از شوهرشون بزرگترن و بدبخت شدنتازه این که زن نباید از شوهرش بزرگتر باشه فقط حرف من ...

یه سوال چرا وقتی به مرد ۱۰.۱۵ سال بزرگتر میرسه سن میشه یه عدد

ولی زن ۵ سال بزرگتر میشه این حرفهایی که شما زدی؟؟؟؟

تو همین نی نی سایت چندین تاپیک هست طرف با مرد ۲۰ سال بزرگتر نظر سنجی کرده اغلب موافق بودن البته چون ...

بله دقیقا . میپرن به طرف . یکی گف ۶ سال فاصله سنی داره . یکی مرید بهش ک بچتو گرفتی ؟!! 😑😑😑 خب احمق . مگه بچه ۶ ساله بچه دار میشه ک اینا مادر بچه باشن !! 😑