2777
2789
قانون رو حتما بخون درمورد جهیزیه گفته شده و حتی اگه زن تو خونه باباش خدمتکار داشته باشه شوهرشم موظفه ...

بس به سمت اشتباهی داره میره بهتره پایان پیدا کنه

قانون برای ازدواج به مرد گفته خونه و درآمد کافیه برای اثبات منع تحصیل و کار هم ساده ترین کار هست وقتی فرد 8 ساعت کمش بیرونه هیمن کار حداقل 3 تا 4 ساعت به ساعات خوابش اضافه میکنه در نتیجه کار خونه و خانواده و بچه ها تماما میمونه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

دندون تیز کردن همین باید و اجبارهتو جلسات خواستگاری هم وقتی طرف دهنشو باز میکنه به حرف زدن معلوم میش ...

یعنی الان هر مردی که همسر شاغل میخواد دوندن تیز کرده برای درآمد خانوم؟

پس شما که یه عمر به درآمد ما دندون تیز کردین چی؟

گفتم منطقی باش اگه قرار تنها خستگی خانوم بعد کار برای خانواده باشه و پول حاصل از اون بیرون خونه خرج بشه که از هر مردی بپرسی میگه همون خانه داری بهتره اینجوری فقط ضررش برای خانواده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بس به سمت اشتباهی داره میره بهتره پایان پیدا کنه قانون برای ازدواج به مرد گفته خونه و درآمد کافیه بر ...

وای خدا اصلا تو قانون کار خونه وظیفه زن نیست یه چیزی هست به اسم اجرت المثل که مرد به زن در قبال کار خونه بچه داری و حتی شیر دادن به بچه میده یعنی در قبال کاری که وظیفش نیست ولی انجام داده پول دریافت میکنه تو دادگاه میشه طلبش کرد

تو تو دادگاه نمیتونی بگی زنم تو خونه کار نمیکنه قاضی برمیگرده بهت میگه وظیفش نیست

منع تحصیل و اشتغال هم به خاطر بهانه عدم تمکین هستش که اونم باید ثابت کنی نه کار نکردن تو خونه

اگه خونه و بچه برات انقدر مهمه خانم خونه دار برات گزینه بهتریه چون نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو

وای خدا اصلا تو قانون کار خونه وظیفه زن نیست یه چیزی هست به اسم اجرت المثل که مرد به زن در قبال کار ...

داخل پیام بدی بهت گفتم اگه قرار نباشه پول حاصل از اون بیاد تو خونه فقط ضررش برای خانواده هست

بعدشم من مثال زدم در کل اثبات این سخت نیست همون تمکین رو بهانه کنه یا اینکه بگه وضعیت خونه و خانواده خراب شده کافیه تا حکم رو بدن پیام بدیم رو که دادم بخونی میفهمی

یعنی الان هر مردی که همسر شاغل میخواد دوندن تیز کرده برای درآمد خانوم؟ پس شما که یه عمر به درآمد ما ...

نه دیشب بهت گفتم مردایی که اون حس باید و اجبار میدن نسبت بهشون حس انزجار داریم حس مرد بودن نمیدن خیلیهاشون تن پرور و تنبلن اینا خیلی وقتا تو خواستگاری رد میشن

مردایی که میگن حقوقت برای خودته نیازی به حقوقت تو زندگی نیست اینا مقبول ترن تازه همسرشون هم باور کن بیشتر از مورد اول با جون و دل حقوقشو در مواقع ضروری مثل قسط و ماشین و خونه وارد زندگی میکنن...البته بگم اونایی که فقط به دهن میگن حقوقت برا خودته برام مهم نیست اینا هم دروغشون تو رفتارشون معلومه

هر کس همچین نظری داره میتونه همسرشو خونه دار انتخاب کنه

نه دیشب بهت گفتم مردایی که اون حس باید و اجبار میدن نسبت بهشون حس انزجار داریم حس مرد بودن نمیدن خیل ...

شما میخوای اصل مطلب رو بفهمی

اگه اینجوریه خب گفتم ضررش برای خانواده میمونه

کار خونه بچه، همون خستگی و بی حالی بعد سرکار خانوم کلا زندگی بهم میریزه نکنه میخوای مرده این کارا رو هم بکنه وقتی کار خونه نصف نصف میشه که پول هم داخل خونه خرج بشه شما فقط میگی خانوم بره برای خودش کار کنه کار خونه هم به درک مرده هم تو نگه البته اگه منظورت این نیست مرده کار خونه بکنه

شما میخوای اصل مطلب رو بفهمی اگه اینجوریه خب گفتم ضررش برای خانواده میمونه کار خونه بچه، همون خستگی ...

آخه حقوق زن و مرد یکیه؟ تو بعضی مشاغل یکیه باز یه چیزی ولی بیشتر مواقع حقوق مرد بیشتره بعدشم زن حقوقشو برای خودش خرج کنه همون انگار مرد به زن پول داده برای خودش خرج کنه چه فرقی داره این؟ تو خرید چیزای بدیهی چرا حقوقم استفاده بشه آخه؟ اگه نیاز باشه استفاده میشه مثلا حقوق مرد به سر ماه نمیرسه قسط دارن یا مثلا میخوان ماشین بخرن خونه بخرن خب معلومه حقوق زن هم باید استفاده بشه برای رفاه جمعی خانواده درغیر این صورت واقعا من به شخصه نیازی نمیبینم حقوق استفاده بشه

آخه حقوق زن و مرد یکیه؟ تو بعضی مشاغل یکیه باز یه چیزی ولی بیشتر مواقع حقوق مرد بیشتره بعدشم زن حقوق ...

نگاه بحث من اینه من و تو ندارن میشه ما هم زن خرج داره هم مرد پس همه خرج ها خونه گرفته تا شخصی با حقوق هر دو انجام میشه تقریبا همون میشه ولی این لفظ مسخره روش نیست

در مورد شغل هم بیشتر شغل ها برابر معمولا

اطلاع دقیق داشتی مثال بزن چون من کاری رو ندیدم از نزدیک که همون کار رو کرد انجام بده پول بیشتری بهش بدن

اگه منظورت شغل های آزاد مثل فروشندگی هم هست که به مردم پول زیادی نمیدن حقوق برابر

نگاه بحث من اینه من و تو ندارن میشه ما هم زن خرج داره هم مرد پس همه خرج ها خونه گرفته تا شخصی با حقو ...

نه منظورم این نبود که همکار باشن حقوقشون فرق کنه

مثلا میگم یکی کارمند باشه یکی کار آزاد داشته باشه یا مثلا معلم با کار آزاد

مسلما حقوقشون فرق داره

نه منظورم این نبود که همکار باشن حقوقشون فرق کنهمثلا میگم یکی کارمند باشه یکی کار آزاد داشته باشه یا ...

حتما خب ایده من اینجوری بهتره اگه خانوم حقوقش کن باشه دیگه به مشکلم نمیخوره همه خرج ها کل خانواده با مجموع حقوق هر دو برطرف میشه

بعد بر چه اساس این تقسیم بندی رو انجام میدی؟ بعد خانوم اگه قرار بی ن کار کنه خب یه زمان طولانی رو بی ...

در قانون اصلا هم وظیفه زن کار خونه نیست....

زن خانه دار هم باشه مرد وظیفه داره کمک کنه...اصلا زن خانه دار میتونه بگه من کارخونه نمیکنم....این قانون هست سرچ کن لطفا

حالا یکی کار خونه هم کمابیش میکنه و شاغل هست پولش برا خودش هست.

قانون رو مطالعه کنید.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

حتما خب ایده من اینجوری بهتره اگه خانوم حقوقش کن باشه دیگه به مشکلم نمیخوره همه خرج ها کل خانواده با ...

واقعیت تجربه خوبی از این موضوع تو اطرافیانم ندارم برای همین رو موضع خودم وایسادم

در قانون اصلا هم وظیفه زن کار خونه نیست....زن خانه دار هم باشه مرد وظیفه داره کمک کنه...اصلا زن خانه ...

پس دقیقا چه وظیفه ای داخل زندگی مشترک دارید؟!

قانون هزارتا ایراد داره نمیخوام دوباره بگم برات اگه قرار برای مرد وظیفه باشه کار بیرون پس برای زن هم کار خونه وظیفه هست.