2777
2789
عنوان

خونه زیرزمینی خوبه اجاره کنیم یا ن سردع یا گرم چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کفش خیلی سرده باید رو تخت یا نبل بشینی هنیشهاستخونای ادم نم میگیره

ما طبقه ۵ اپارتمانیم کفش یخه یعنی با دمپایی هم سردمه و جوراب میپوشم

کف سرده دیگه زیر زمین و بالا نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
هواکش کجاش ینی؟پنجره اره داشت حیاط اینا نداره اصنتشک کلفت و پهن بگیریم خوبه؟-

تشک ک گرونتر از چوب کف تخت در میاد

همون چوب کف تخت منطورمه

پنجره ب کجا باز میشه؟انتهای زیر زمین ب جایی پنجره نداره؟ ی سمتش فقط پنجره داره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با حشرات مشکلی نداری؟

طبقات همکف و زیر زمین معمولا همیشه توالت هاشون سوسک داره

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

هواکش کجاش ینی؟پنجره اره داشت حیاط اینا نداره اصنتشک کلفت و پهن بگیریم خوبه؟-

من ۳ سال زیر زمین نشستم

تابستان خنک بود زمستان گرم

ولی مشکل روشنایی داشتیم

همیشه باید لامپ روشن میکردم

کفش چیه سدامیکه یا چی؟

ما طبقه ۵ اپارتمانیم کفش یخه یعنی با دمپایی هم سردمه و جوراب میپوشمکف سرده دیگه زیر زمین و بالا ندار ...

سرد ک سرده

مگه طبقه پایینی ساکن نیستن ؟ طبقه چهارم خالیه؟

ولی کف زیرزمین سرد نیست.یخه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تشک ک گرونتر از چوب کف تخت در میادهمون چوب کف تخت منطورمهپنجره ب کجا باز میشه؟انتهای زیر زمین ب جایی ...

انگار ی پنجره ت اتاقش بود ک ب سمت کوچه باز میشد

ی پنجره تو حال بود ب سمت پشت بوم ی همسایه

سرد ک سردهمگه طبقه پایینی ساکن نیستن ؟ طبقه چهارم خالیه؟ولی کف زیرزمین سرد نیست.یخه

چرا گلم همه طبقات پره

پکیج هم داریم ولی زمستون ها سرامیک یخه تابستونها هم حتی خنکه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
انگار ی پنجره ت اتاقش بود ک ب سمت کوچه باز میشد ی پنجره تو حال بود ب سمت پشت بوم ی همسایه

خوبه پس ۲تا پنجره داره

بچه کوچیک ندارید؟ چوب کف تخت فک نکنم ۳۰۰هزار بیصتر باشه

من ۳ سال زیر زمین نشستمتابستان خنک بود زمستان گرمولی مشکل روشنایی داشتیمهمیشه باید لامپ روشن میکردمک ...

از بدی زندگی تو زیر زمین چیه؟

کفش خراب بود صاحبخونه گف قراره سرامیک کنم

سرامیک خوبه؟