2777
2789
عنوان

مربی رقص نداریم خانما🫣

40 بازدید | 9 پست

من شروع کردم پیش یه استاد خوب اول گروهی میرم بعدش میخوام خصوصی شروع کنم!میخوام مدرک مربیگری رو بگیرم عاشقانه از بچگی همیشه دلم میخواست یه دنسر باشم اما همیشهههه خجالت میکشیدم!حالا شروع کردم!حال روحیم هم افتضاح بود گفتم یه تکونی به خودم بدم تا از این حال دربیام!حالا امروز رفتم کلاس یعنی انقددد انقددد خجالت میکشیدم!بدنم سفت سفت هرچی استادم میگفت شل کن من نمیتونستم دلم میخواست فرار کنم!لطفا منو راهنمایی کنید!حاضرم روش وقت بزارم دلم میخواد خیلی حرفه ای بشم تو کارم مدرک الکی نمیخوام چیکار کنم؟

خیلی عالیه باشگاهم برو درکنارشمن شهر کوچیک زندگی میکنمبرم کلاس رقص یا باشگاه بنظرت؟؟هزینش زیاده؟؟؟

نه عزیزم هزینش زیاد نیست ولی اینکارا خرج داره

من باشگاه رو هم شروع کردم بدنسازی!ببین بدنسازی بخوای بری بااااید مکمل بخری وگرنه فایده ندارع من مکمل خریدم برای چهارماه کافیه(۲۰میلیون)هرروز باید چندتا تخم مرغ و سینه مرغ و پروتیین زیاد بخورم حداقل۱۲۰گرم پروتیین در روز برای حجم باسن!

من شهریه باشگاهم چون باشگاه نزدیک خونمون خیلی لوکس هست ماهی۳میلیونه!اگر بخواستم باشگاه ارزون برم بود اکثر باشگاه ها هزینشون۷۰۰تا۹۰۰بود ماهیانه ولی حساب کردم هرروز بخوام۲۰۰تومن پول رفت و برگشت بدم خیلیییی زیاد میشه پس یه باشگاه کوچه پشتی خونمون بود دیگه با امکانات خوب همون رو دارم میرم

به نظرم اول بدنسازی آدم بره هیکلش فرم بیاد بعدش بره رقص من برای روحیم زودتر رقص رو شروع کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هزینش زیاد نیست ولی اینکارا خرج دارهمن باشگاه رو هم شروع کردم بدنسازی!ببین بدنسازی بخوای بر ...

مرسی از توضیحاتت وتایمی کگذاشتی خوشگلم

ی سوال دیگ🙊🙊من هیکلم خوبه میخام تناسب اندام برم چون فق یذره شکم دارم

باسن اینا اوکیه

پس تناسب اندام کار کنم؟؟چون بدنسازی فکر نکنم علاقه داشته باشم

تاپیکتو دیدم علاقمند ب رقص شدم🥰شرایط خاصی داره؟؟

یلدام ی دخترگرگانی

مرسی از توضیحاتت وتایمی کگذاشتی خوشگلمی سوال دیگ🙊🙊من هیکلم خوبه میخام تناسب اندام برم چون فق یذره ...

خواهش میکنم قشنگم

اهااا!خب عزیزم واقعا توصیه میکنم هوازی کار نکن منم یه زمانی هیکل خیلی خوبی داشتم بخاطر شکمم رفتم هوازی کار کردم کلاااا لاغر شدم و نتونستم غذا بخورم!برای شکمت هم به نظرم مصرف برنج رو کم کن و حلقه از اینا که برآمدگی داره مدام استفاده کن و البته حرکت شنا!خیلی موثره!

برای رقصم خب ببین تو ایران مدرک دولتی نمیدن دیگه!باید بری باشگاه هایی که مربی ها مدرک بین المللی دارن و شناخته شده هستند بری سوال بپرسی با مربی صحبت کنی راهنماییت میکنه عزیزم

خواهش میکنم قشنگماهااا!خب عزیزم واقعا توصیه میکنم هوازی کار نکن منم یه زمانی هیکل خیلی خوبی داشتم بخ ...

واقعا🥲🥲اخه شکمم بخاطر تنبلی تخمدان بزرگ شده

برای اصلاح سبک زندگیم گفتن هوازی کار کنم🥲🥲🥲پس انجامش ندم؟؟مرسی خوشگلم

یلدام ی دخترگرگانی

واقعا🥲🥲اخه شکمم بخاطر تنبلی تخمدان بزرگ شدهبرای اصلاح سبک زندگیم گفتن هوازی کار کنم🥲🥲🥲پس انجامش ...

به نظرم که نه🥲من انجام دادم یه مدت کم غذا هم شدم از وزن۶۵رسیدم به۴۰الان به سختی میخوام حجم بگیرم

باز بستگی به خودت داره عشقم