2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حتی میتونه باعث کاهش وزن بشه

مگه ميشه؟ من الان كرمك دارم تقريبا 2 هفته هست خارش شديدرمقعد دارم سبزي نشسته و فوق العاده الوده خوردم همس عذر ميخوام اخر شب ها يه چيزي همش وول ميخوره... اب دهنم ميريزه رو بالشتم اما هيچ كرمي توي مدفوعم نميبينمش علتش چيه؟ بعد چه مدت خودشونو نشون ميدن؟

من همش زود زود گشنم ميشه و ميترسم بخورم چاق دارم ميشم قدم 144 وزنم 73

مگه ميشه؟ من الان كرمك دارم تقريبا 2 هفته هست خارش شديدرمقعد دارم سبزي نشسته و فوق العاده الوده خورد ...

معمولا تو مدفوع دیده نمیشه شبا از مقعد میاد بیرون برای تخم گذاری شاید لباس زیرت ببینی اندازش هم خیلی کوچیکه در حد چند میلی متر شاید حتی با نخ اشتباهش بگیری

مطمئنی کرمک داری آزمایش نوار چسب دادی؟ یا با توجه به علائمت میگی؟

در حالت طبیعی چون کرم باعث میشه غذا درست جذب نشه باعث چاقی نمیشه ولی پر اشتهایی و حس گرسنگی چرا

معمولا تو مدفوع دیده نمیشه شبا از مقعد میاد بیرون برای تخم گذاری شاید لباس زیرت ببینی اندازش هم خیلی ...

ماشالله اطلاعات عموميتون بالاست

شما ببخشين شغلتون چيه؟ رشته ي تحصيلي و ايناتون چي هست؟

ميشه بيام خصوصي درمورد مشكلم باهاتون صحبت كنم خواهش ميكنم خداروشكر شما خيلي اطلاعات دارين ازتون معلومه

ميشه بهم كمك كنين از گمراهي در بيام

ماشالله اطلاعات عموميتون بالاستشما ببخشين شغلتون چيه؟ رشته ي تحصيلي و ايناتون چي هست؟ميشه بيام خصوصي ...

ممنون لطف دارین😁

پزشکی میخونم

ابته چرا که نه...در حد اطلاعات و چیزای ابتدایی میتونم راهنمایی تون کنم درمورد دارو و درمان باید برین پیش پزشک😁

ممنون لطف دارین😁پزشکی میخونمابته چرا که نه...در حد اطلاعات و چیزای ابتدایی میتونم راهنمایی تون کنم ...

ماشالله عزيزم موفق باشييي مهربونن~_~

ان شالله خانوم دكتر ميشييي

كاش ميتونستم هر روز بيام مطبت واي البته من پول ندارم ميگفتم من كاربر نيني سايتم در رضاي خدا رايگان ويزيتم كنين منو بفرستين تو من از اشناهاي دكتر هستم 😂

ماشالله عزيزم موفق باشييي مهربونن~_~ان شالله خانوم دكتر ميشيييكاش ميتونستم هر روز بيام مطبت واي البت ...

سلامت باشی عزیزم همچنین😂

تا مطب خیلی مونده انشالله بعد تخصص😂💙