2777
2789

من از همون اول خانواده ام بد بودن بد بودن بد بودن ن پول جیبی براشون معنی داشته نه خرج واسه بچه حتی غذای ام ک تو خونه میخورم منت سرم میزارن همیشه لقمه هام با بغض رفته پایین حالا غذاهام همچین جیز خاصی نبود یا تخم مرغ یا املت وقتی هم گوشت من همیشه سعی میکنم کم بخورم حتی ی بار اینقد غر زدن و کباب کم درست کرده بودن ک ب هر کی بگم ب من فقط نون کبابی دادن خوردم باور نمیکنه همونم با منت بخدا زندگی بعضی خدمتکارا تو خونه شرافتمندانه تر از من حالا هعی نگید برو سرکار و شوهر کن فلان چون اینا مریضن بخداا مریضننن نمیزارن برم کار کنم میگم کار کنی ابرومون میره

حالا ی پسری اومد با هم اشنا شدیم برگشت گفت اگ عکس یکم نود بدی بخدا20 تومن بهت میدم میدونستم پسره وضعش خوبه منم واقعا نیاز داشتم و دارم اول گفتم ن و فلان خیلی اصرار کرد منم گفتم عب نداره حالا همین ی باره یکی دو تا دادم بعد پسره خندید گفت واقعا خودتو فروختی ب پول اینقد حالم بد شد اینقد حالم بد شد از صبح تا الان دارم گریه میکنم از اینک کاری ک نخواستم و متنفر بودم انحام دادم اخرشم یکی بخواد بهم طعنه بزنه از خودم از زندگیم چندشم میشه از خانواده ام متنفرم ک اینقد حس بی ارزشی و حقیر بودن بهم دادن حالم خیلی بد خیلی پسره هم هر چی گف شماره کارتت بده ندادم گفتم گمشو پولتم نمیخوام

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت باشه هرچقدرررر هرچقدررررر هرچقدر محتاج بودی ، تن و بدنتو نفروش . اون فقط هیکل و بدنت نیست که به تاراج میره ، غرور و شخصیتتم باهاش به باد میره

از خواهر کوچیکترت بشنو اینو

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خب میلیون بود یا بیست هزار ؟؟ ب نظرم اشتباه کردی تو شرایط بدی بودی دیگه بسه پول ک نگرفتی خودت سرزنش نکن وتکرار نکن این کارو

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ولی درعوض پرنسس سایتی

واقعا حالم خودش خوب نیس ک بخوای با طعنه زدن بدترش کنی

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بیست میلیون ؟

شک نکردی که این پول رو نده ؟

عکس رو با چهره دادی یا نه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عکس نود دادن موضوع مرتبط یا عزت نفس هست نه خانواده ی بد و املت

عزت نفس پایین حاصل رفتار خانواده و خصوصا پدر هست

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

خخب منم بحثم همون عزت نفس اگ همون تخم مرغ بخدا با عزت بهم میدادن اینجوری نمیگفنم

عه

مگه وظیفه خانواده نبود بهمون عزت نفس بده؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه