2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من فرق میزاره بین من و خواهر زادههاش کاش بین من و داداشام فرق میذاشت حداقل دلم نمیسوخت به هر حال از یه رگ و ریشه و خونیم نه مثل اونا غریبه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من مامانم فرق میزاره از اول میزاشت من وسطی بودم معلومه که ناراحت میشدم و میشم ولی چکار کنم؟ الان دیگه چیزی نمیگم میگم خدایا پناه برتو راضی نیستم برای مادرم اتفاقی بیفته ولی اون دنیا دل شکسته مو نشونش بده

خیلی ناراحت میشی؟حست به مادرت بدمیشه؟

قبلا ناراحت میشدم خیلی هم زیاد و همیشه از این مسئله شاکی بودم که حداقل اگر بچههای خواهرات رو دوست داری بچه های خودت رو دست ننداز و مسخره نکن پیش اونا ...ولی هیچوقت درست نشد الآنم متاهلم و با فامیل قطع ارتباط کردم بعد ازدواج خونه پدر و مادرمم زیاد نمیرم نهایتش سالی دوبار میرم و وقتی میرم هیچکس اونجا نمیاد شکر خدا

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵