2777
2789
عنوان

شمابودین با این پول چیکارمیکردین

153 بازدید | 12 پست

مثلا250ملیون، خونه نداشتین ماشینم نداشتین جای زندگیتونم مناسب نبود..

طلامیخریدین؟

یا ماشین؟

یا خونه اجاره میکردین؟

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ماشین میدن. نه خونه مناسب میشه کرایه کرد...

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

نه ماشین میدن. نه خونه مناسب میشه کرایه کرد...

چرا ماشین میشه دست دوم اما

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

نمیدونم نهایت دو تا سکه میشه دیگه. پول زیادی نیست.

یه وسیله بگیر که بتونی باهاش کار کنی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چرا ماشین میشه دست دوم اما

چی میدن؟؟؟یه پراید قراضه ک فقط خرج داره...

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

جالبه نظراتتون این واسه من نیست

اون شخص میخاد طلابخره وماهمه سرزنشس میکنیم که طلانخر

نمیدونم بازم شایدانتخاب درست طلاباشه

فقط طلا الان سود داره

طلاروبخری بعد دست دوم میشه مگه چقدر برمیدارنش یعنی؟

مثلا 13ملیون بخری بعدش چقدمیفروشی بره بالا؟