2777
2789

مشکلت چیه عزیزم؟

چه کارهایی برای درمان کردی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم بیماریت چیه عزیزم؟انشالله که خدا شفا بده😢

بیماری خودایمنی

دیگه رو خدا نمیشه حساب کرد

می دونی سرنوشت منو با چی نوشتن؟                                      با 💩

مشکلت چیه عزیزم؟چه کارهایی برای درمان کردی؟

بیماری خودایمنی دارم دارو درمانی کردم اما نتیجه نگرفتم

بیماری خودایمنی دیگه رو خدا نمیشه حساب کرد

چرا میشه انقدر نا امید نباش گلم ،تا آخرین لحظه نباید نا امید بشی با بیماریت بجنگ نذار شکستت بده..هرچقدر استرس بیشتری داشته باشی بدنت ضعیفترو بی دفاع ترمیشه ..همه بیماریات از اعصاب و روانت میاد

چرا میشه انقدر نا امید نباش گلم ،تا آخرین لحظه نباید نا امید بشی با بیماریت بجنگ نذار شکستت بده..هرچ ...

دقیقا

دقیقا

خوب میشی بهت قول میدم فقط باید سعی کنی استرس و ازخودت دور کنی سخته میدونم ولی تمام تلاشتو بکن اونوقته که دیگه کم کم ورق برمیگرده درکنارش تغذیه سالم و ورزش وخواب کافی و به موقع و مدیتیشن و ارتباط با خدا رو فراموش نکن داروهاتم سروقت بخور

خوب میشی بهت قول میدم فقط باید سعی کنی استرس و ازخودت دور کنی سخته میدونم ولی تمام تلاشتو بکن اونوقت ...

ممنونم از راهنمایات🌹

خواهش میکنم،بهتری عزیزم؟امیدوارم به حق این ماه عزیز هرچه زودتر حالت خوب شه وشفا بگیری

مرسی عزیزم ، راستش بیماریم یه مقدار عود کرده بعد کلی دارو و درمان

مرسی عزیزم ، راستش بیماریم یه مقدار عود کرده بعد کلی دارو و درمان

یه نذری کن گلم هیچ وقت نا امید نشو بدترین بیماریهام که بیماری تو دربرابرش هیچه خیلی وقتا معجره میشه خوب میشن تو فقط استرس و ازخودت دورکن و سعی کن تغذیه سالمی داشته باشی