2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بخر ..تو که قراره چند ماه تو حسابت بمونه طلا کن طلا یه گوشه بمونه....پول تو دست نگه داشتن اشتباه محض

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
حقیقت تلخه جانم....

وارد بازار هیجانی شدن تلخ تره من خودم فروردین وقتی بازار همینجوری هیجانی شد طلا گرمی ۸تومن خریدم هول شدم چندروز بعدش شد گرمی ۶تومن اگه هیجانی وارد بازار نمیشدم میتونستم گرمی ۶تومن بخرم و بیشتر خرید کنم نمیگم الان ضرر کردم اما میتونستم طلا بیشتری بخرم اما عجله کردم..

وارد بازار هیجانی شدن تلخ تره من خودم فروردین وقتی بازار همینجوری هیجانی شد طلا گرمی ۸تومن خریدم هول ...

خب الان میگی ایشون نخره؟ باشه ب حرف شما گوش کنه نخره ۳ماه دیگه بیاد بگه چیشد

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
وارد بازار هیجانی شدن تلخ تره من خودم فروردین وقتی بازار همینجوری هیجانی شد طلا گرمی ۸تومن خریدم هول ...

از هیجان رد کرده بنزین گرونتر شده صد در صد روی همچیز تاثیر داره دیگه پایین نمیاد

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ینی الان نخرم

ببین طلا همیشه تا یه مبلغ خیلی بالا میره اندازه ۲تومن میاد پایین تا چندماه ثابت می مونه

مثلا پارسال از بهمن ماه افزایش شروع شد تا ۱۳فروردین رسید به ۸تومن ۲برابر شد بعد ۲۰فروردین یهو ریزش کرد تا ۶تومن اومد چندماه ثابت موند

اگه پولتو لازم نداری میتونی همین الان خرید کنی اما دیگه قیمتارو چک نکن