2777
2789
عنوان

کیا بابچه درس میخونن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خسته نباشین چرا تو ازمونای سردفتری و یا وکالت شرکت نمیکنین؟مگه حقوق تو مقطع کارشناسی بازار کار ...

همسرم وکیله شرایط شغلیشو سختیاشو میبینم خوشم نمیاد بعد با دوتا بچه نمیتونم روزی ده ساعت وقت بزارم علاقه شدید به مطالعه دارم بخاطر اپن قصدم ادامه تحصیله

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
۵ساله و ۳ساله فعلا باید جوری برنامه ریزی کنم به کلاسا برسم خوندن واسه آخر ترم

ولی نزار روهم جمع شه چون سختت میشه عزیزم رندگی بعد از بچه دوم چطوریه؟الان راحت میتونی به کاراتو درست برسی؟باهم بازی میکنن؟

ولی نزار روهم جمع شه چون سختت میشه عزیزم رندگی بعد از بچه دوم چطوریه؟الان راحت میتونی به کاراتو درست ...

من دختر دومم اینقدر برام برکت داشت که جرات کردم درسم شروع کنم الان باهم خوبن اما اوایل سختم بود چون شهر غریب بودم اما خداراشکر رابطشون خوبه

من با دختر سه سالم دارم واسه وکالت میخونمارشد که راحته

اره وکالت سخته روزی چندساعت میخونی؟ولی قبولیه دانشگاه تهران هم الکی نیست من برادرشوهرم با معدل بیست کارشناسی دانشگاه سراسری ارشدو تهران قبول شد با یکسال مداوم درس خوندن روزی حداقل هشت ساعتو میخوند

من دختر دومم اینقدر برام برکت داشت که جرات کردم درسم شروع کنم الان باهم خوبن اما اوایل سختم بود چون ...

خوبه پس عزیزم خیالم راحت شد حالا من کمکی دارم همسرمم هست