2777
2789
یه سوال دارم من درگیر بیماری هستم که فکر کنم دیگه میخواد با من باشه سخته بیماریم روانم رو ریخته بهم ...

باید دنبال درمان باشی

و در کنارش به دعا همادامه بدی

دعاهات بی اثر نیست

خدا اجابت کرده منتها اثرش شاید خوب شدن نباشه یا دیر خوب بشی

نکته بعدی این مریضی پاک کننده گناهان و بالا رفتن مقام و درجه شماست در قیامت وقتی آثار این بیماری رو همه میبینن میگن ای کاش ما جای این خانم بیمار بودیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم لحظات آخر همش شوهرمو صدا میکرد میگفت عزیزم منو هول بده برم همش میگفت منو بنداز تو چاله ...

اره ادراکات برزخیش باز شده بوده و میدیده عالم غیب

ملکوت رو

اون چاله چی بوده خیلی بهش فکر نکنید

براش فاتحه بخونید

فرض کنیم سخت جان داده بخاطر اون چاله

اون سختی جان دادن باعث آمرزش برخی از گناهان شده واسش

پس بازم نگران نباشید چون پاکشده و رفته

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره ادراکات برزخیش باز شده بوده و میدیده عالم غیبملکوت رو اون چاله چی بوده خیلی بهش فکر نکنید براش ف ...

من به دکتر اعتماد کردم ولی دیگه خوب نشد پس من باعث شدم بمیره و درد بکش و دیگه نتونستم کمکش کنم

من نتونستم براش کاری کنم

گفتم خدایا تو معجزه کن خوب بشه فقط یبار معجزه کن

اره ادراکات برزخیش باز شده بوده و میدیده عالم غیبملکوت رو اون چاله چی بوده خیلی بهش فکر نکنید براش ف ...

مرسی که جواب دادین🧡

بله بنده خدا تو سن ۵۴ سالگی فوت شدن در اثر سرطان سخت که خیلی هم یهویی شد همه چی متاسفانه ... اما بااینکه میگفت منو بنداز تو چاله اما همش لبخند میزد به همون گوشه ای که میگفت چاله س حالا نمیدونم داستان چی بود چاله و لبخند تضاد داشت 😢خلاصه که ببخشین اینجا نوشتم نمیدونم چرا برای اولین بار مطرحش کردم انگار که بعد دو سال که ایشون فوت شدن هنوز ذهنم آشفته س !

من به دکتر اعتماد کردم ولی دیگه خوب نشد پس من باعث شدم بمیره و درد بکش و دیگه نتونستم کمکش کنممن نتو ...

من و شما مجبوریم به دکتر اعتماد کنیم چون راه دیگه ای نیست

دکتر میگه فلان میگیم چشم دیگه نمیدونیم چی میشه

بلده بلد نیست پس ناراحت نباش بخاطر اعتمادت به دکتر

معجزه هم خرق عادته یعنی باید عادات شکسته بشه تا معجزه صورت بگیره

چون اگه قرار باشه همیشه سنت ها شکسته بشن و معجزه صورت بگیره دیگه نظام آفرینش بهم میخوره

قطعا و یقینا جاش الان خوبه و هیچ دردی حس نمیکنه

و داره زندگی میکنه

من و تو جنین هستیم در فضای کوچک

اون داره راه میره و ماشین سواری میکنه در دنیای به این بزرگی

قیاس برزخ و دنیا بود این مثالم

مرسی که جواب دادین🧡بله بنده خدا تو سن ۵۴ سالگی فوت شدن در اثر سرطان سخت که خیلی هم یهویی شد همه چی ...

ثواب این پرسش و پاسخ ها که خیلی هم زیاد است

برای اموات برسه همچنین مرحوم پدر محترم استارتر

اون حال ما رو میبینه یانه؟

اره میبینه و به تو میخنده

میگه آبجی ما نمیدونم چش شده همش اشک اشک

من الان پیش بابام صحیح و سالم و خوشحال

ثواب این پرسش و پاسخ ها که خیلی هم زیاد است برای اموات برسه همچنین مرحوم پدر محترم استارتر

میشه بگین چطور دعا کنم که اجابت بشه

چه دعایی بخونم که اروم بشه قلبم

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

ثواب این پرسش و پاسخ ها که خیلی هم زیاد است برای اموات برسه همچنین مرحوم پدر محترم استارتر

من خیلی ادم احمقیم

من کودنم

من باعث مررگش شدم

من چطور دارم دارم زندگی میکنم

من خیلی پستم

اره میبینه و به تو میخنده میگه آبجی ما نمیدونم چش شده همش اشک اشک من الان پیش بابام صحیح و سالم و خو ...

شما فکر کنم سید هستین

به ابروی فاطمه زهرا برام دعا کنین

خدا بهم نظر کنه

من هنوز دو بچه دارم که اول راه زندگین دام میخواد زیر پرو بال خودم بزرگ شن

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

میشه بگین چطور دعا کنم که اجابت بشه چه دعایی بخونم که اروم بشه قلبم

به محض اینکه بگی خدایا اجابت شده پس دعات رو اجابت شده ببین

آداب دعا رو رعایت کن

مثلا وضو بگیر نماز بخون بعد نماز دعا کن

نامحرم نبود روسری بردار از سر حین دعا

قلبش صلوات بفرست اخرش هم همینطور

متوسل شو به اهل بیت

مثلا دعای توسل بخون

هر دعایی خوندی خوبه

و زیاد دعا کن و خیلی اصرار کن

خدا دوست داره بنده اصرار کنه بهش

خدا میگه من صدای این بنده رو دوست دارم پس دعا زیاد کن

و دعا رو مستجاب شده بیین

دعا بی خاصیت نیست