من خیلی ادم احمقیم من کودنم من باعث مررگش شدممن چطور دارم دارم زندگی میکنممن خیلی پستم
نه علل و عواملی بوده
باید تمام علت ها جمع بشن تا بشه علت تامه
حالا دیر نشده
به زندگیت ادامه بده
آدم خوبی باش تا در بهشت برادرت رو ملاقات کنی
بهشتیان همدیگه رو پیدا میکنن
در بهشت هر کسی با اهلش هست
پسر نوح اهل پدرش نشد
پس اهل باش
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
شما فکر کنم سید هستینبه ابروی فاطمه زهرا برام دعا کنینخدا بهم نظر کنهمن هنوز دو بچه دارم که اول راه ...
چشم انشالله
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
امید به خدا میتونم براتون درخواست بفرستم گاهی وقتا خیلی ناامید میشم بتونم ازتون کمک بگیرم
اشکال نداره
زندگی من تموم شده من با اون زندگی میکردم باهاش حرف میزدمناراحت بودم بهش میگفتمگریه میکردم سکوت میکرد ...
الانم باهاش حرف بزن میشنوه
خیال نکن تمام شده
و تمام تلاشت رو بکن تا روزی ببینیش و اون روز دیگه پایانی نداره تا بی نهایت هستین با هم
توجه داشته باش عالم برزخ بر عالم دنیا محیط است
پس اون بر دنیا میتونه مشرف بشه
دعای یا خیر مسئولین یا خیر معطین در سجده نماز خواندن
مشورت با عقلا
مشورت با تجار
بین الطلوعین بیدار ماندن
انگشتر عقیق دست کردن
خورده ریزه های سفره رو خوردن
مسواک زدن
توسل به امام جواد