بچه ها من 23 سالمه سایز متوسطشو گرقتم گذاشتم ب بدبختی الان کمی حس سفتی. اینکه در میاد... یا راه رفتن و حرکت برام سخته اینا عادیه!
میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی.. شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘
چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم
عاااااایییی مردمممم از دل درد 2 ساعت باهاش ور رفتم
میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی.. شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘
شاید اولشه وگرنه من که بهترین چیزیه که تو عمرم داشتم
ن میگم عادیه اینا عادت میشه یا بد گذاشتمش
عاااااایییی مردمممم از دل درد 2 ساعت باهاش ور رفتم
پد بزار
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم
سایزش رو نسبت به بارداری میگیرن منظور راه رفتن اذیتی؟
یعنی راه میرم کمی اذیت میشم اونو حس میکنم همش ی جوریم کمی درد حس میکنم ن زیاد ک ی چیزی هست