2777
2789
عنوان

زبونبند میخوام

44 بازدید | 7 پست

نگید برای چی و گناهه

پدرم داره عذابم میده

راهکار های قرآنیم امتحان کردم هبچکدومسون جواب ندادن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای توروخدا برای مامان بابای منم بگید

سکتم دادن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

وای توروخدا برای مامان بابای منم بگیدسکتم دادن

کاملا درکت میکنم روانی کردن منو دارم یائسه میشم دیگه ولی همش خواستگارامو رد میکنن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

کاملا درکت میکنم روانی کردن منو دارم یائسه میشم دیگه ولی همش خواستگارامو رد میکنن

چند سالته دقیقا

منم هر کی میاد راه نمیدن میگن بیرون خوته پارک مسجد

انگار بی خانواوم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چند سالته دقیقامنم هر کی میاد راه نمیدن میگن بیرون خوته پارک مسجدانگار بی خانواوم

۲۶ سالمه😭😭

۲۶ سالمه😭😭

وای بیشتر نا امید شدم جوری گفتی یائسه میشی

من ۳۱م

توروخدا فرار کن به بهونه کار درس هر چی

نزار مثل من دیر بشه