2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا جواب بدین خیلی حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
ببین من کلا به دختره حسودیم میشد چون چیزی که من آرزوشو داشتم اون راحت و با احترام به دستش اورد. اما ...

اها 🥲

من دقیقا بر عکس شما هستم . دختره ۴ سال از من کوچیکتره 🥲

ولی من دیگه میخوام زندگیمو بسازم کنکور بدم و کاری کنم که حسرت منو بخوره و دختره ام بهم حسادت کنه بمیره

من ۲۳ سالمه و دختره ۱۹ سالشه.تفاوت سنی بین خودم و دختره رو میگم کمه؟و شما اگه جای دختره بودی به من ح ...

سن خودتم کمه بابا فکر و خیال نکن. یعنی سن بالا محسوب نمیشی. هنوز کاملا جوونی و هنوز درگیر مشکلات سن بالا نشدی که بخوای احساس کمبود کنی تازه اگر شده بودی هم باز مهم نبود چون ذات آدم مهمه.

آره اگر شرایطت خوب باشه ممکنه حسادت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها 🥲من دقیقا بر عکس شما هستم . دختره ۴ سال از من کوچیکتره 🥲ولی من دیگه میخوام زندگیمو بسازم کنکور ...

آره زندگیتو بساز.

مطمئنم میتونی به جایی برسی که حسرت خیلیا باشی. دیدم که میگم

سن خودتم کمه بابا فکر و خیال نکن. یعنی سن بالا محسوب نمیشی. هنوز کاملا جوونی و هنوز درگیر مشکلات سن ...

مرسی عزیزم .

خودمو به جایی میرسونم که اون دختره به چشمش خیلی کم دیده بشه 😁

ولی خب دوس ندارم برگرده ازش دیگه متنفرم.

همینکه بفهمه کیو از دست داده و تماشاچی باشه کافیه واسم

مرسی عزیزم .خودمو به جایی میرسونم که اون دختره به چشمش خیلی کم دیده بشه 😁ولی خب دوس ندارم برگرده از ...

آفرین دقیقا.

حستو درک میکنم. خیلی سخته ولی بدون که اینا همه افکار خودته که خودتو کم میبینی. تلاشتو کن به خاطر خودت رشد کنی و به جاهای خوب برسی. فقط برای خودت و مطمئن باش دیگران هم میبینن

پسری که دوسش داشتم ولم کرد و رفت با دختری که ۴ سال ار من کوچیکتره، خوشگله و پولدار.. همکار بودن باه ...

عزیزم قشنگ درکت میکنم

حس خیییلی بدی هست

کمه کمش یکماهی طول میبره که حالت کمی بهتر بشه

ولی اینو بدون اینطوری که تو زانوی غم بغل گرفتی،اون الان توی خوشیهاش غرقه واصلا به تو فکر نمیکنه

اینکه بخوام بگم خودتو با چیزی سرگرم کن،حرف بیخودیه در حال حاضر ،چون واقعا حالت بده و نمیشه رفعش کرد،

تنها چیزی که کمکت میکنه گذر زمان هست ،و یه چیزی هم که هست، میتونی خودتو در چند سال اینده و درزندگی که لایقش هستی ببینی،دررویاهای خودت،با کسیکه اصلا بهش نگفتی دوستت دارم و عاشقانه دوستت داره،و وقتی از اونجا به این موضوع الانیت نگاه میکنی خندت میگیره که من چه بیکار بودما

من همینو میتونم بهت بگم عزیزم

عزیزم قشنگ درکت میکنمحس خیییلی بدی هستکمه کمش یکماهی طول میبره که حالت کمی بهتر بشهولی اینو بدون این ...

از این ناراحتم که نمیتونم خودمو الان ۴ سال کوچیکتر کنم و پولدار و خوشگل🥲