2777
2789

دیشب ناراحت بودم و دل هیچیو نداشتم کلا

تو خیابون بودیم

یهو پشت چراغ قرمز وایسادیم دیدم ماشین بغلیمون چنان دارن با هم دعوا میکنن ک اصن نگم

مرده ی جوری زنه رو میزد ک من واقعا دلم سوخت

موهاشو میکشید

ی لحظه ی جوری سر این زنه رو زد تو شیشه ماشین ک صداشو قشنگ شنیدم حتی بابامم گف خیلی بد زد

خیلی خیلی بد زنه رو میزد جوری ک من نگاش ک میکردم ترسیدم

همه پشت چراغ قرمز نگاشون میکردن

ی لحظه چنان زد ر سرش ک زنه در ماشین و باز کرد ک پیاده بشه مرده چنان دادی و موهای زنه رو کشید گفت درو ببند داد میزادا زنه میخواست بره پایین ولی مرده خودش درو بست

من ن قضاوت میکنم ن هیچی

ولی ب نظرم اینجور مردا خیلی ترسناکن

حالا کلا من ک از هیچی خبر نداشتم

ولی در هر صورت مردی ک بخاد زن و بزنه اونم اینجوری اصن ب درد نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙂🫠🥲🥲🥲 دلم برای خانمه ریش شد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم بچه هاش عقب نشسته بودن زن و شوهر بودن بعدم ما چ کاری میتونستیم انجام بدیم دقیقا؟

چهار تا مرد از ماشین پیاده بشن برن بزنن به شیشه ماشین مرده.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر دلم سوخت برای اون خانوم 😔

و چقدر بد که هیچ کس هیچ کاری نکرد

من اگه هم چین صحنه ای ببینم بی خیال از کنارش نمیگذرم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
از این ترسناک تر اینه که همه فقط نگاه کردن

بچه هاش عقب نشسته بودن

بچه هاشم ک اومدن پیاده بشن باباعه نزاشت

دقیقا بقیه مردم باید چیکار میکردن ؟

بابای من اگ پیاده میشد قطعا دعوا بدتری ب پا میشد