2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119648 بازدید | 622 پست

مارسم داریم بعدعقدباهم باشیم حتی شباچرخشی توهفته 🙃

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

مام ۹ساله طبیعی بودیم البته شاید چون دخولمون نصفس باردارنمیشم

چه عذابی میکشه شوهرت 😑😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خودمم دلم بهش میسوزه

خودت چه جوری تحمل میکنی 😕

مگه میشه اخه 🫥

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خب چکارکنم دست خودم نیست

کاش درمانتو جدی بگیری

عادی نیست این همه وقت

ادم سرد زیاد دیدم ولی نه مثل شما

اخه شوهرم خیلی گرمه قشنگ اذیت شدنشو میبینم خودم

چه ادم خوب و پای بندیه که تا الان لیز نخورده پاش