2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119399 بازدید | 622 پست
اخیی کاش همچنین پسرای وارد زندگی هیچ دختری نشن وقتی صحبت کردن و محبت کردن و احترام گذاشتن و یاد نگرف ...

تلاش میکنم دارم برای آزمون استخدامی آماده میشم

باورت میشه به ظاهرم عیب میزاشت دندونت اله چشمت اینجوریه صورتت لاغره هزار عیب خودشون چی بودن هر روز براش دعای بلا میخونم

خدااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس که اره دارم.رفتم والا تحت درمانم

ببین جاهایی که معتبره برو درباره مشکلت پرسوجو کن با اونایی که مثل مشکل ترو دارن حرف بزن با اونایی که درمان شدن گفت گو کن اصلا همینجا تایپک بزن اونایی که باهات هم مشکلن بیان تایپکت رو خودت خیلی کار کن با شوهرت ترستو درمیون بزار بزار برات رفعش کنه خیلی سعی کن زندگیتو تباه میکنی اینجوری

تلاش میکنم دارم برای آزمون استخدامی آماده میشم باورت میشه به ظاهرم عیب میزاشت دندونت اله چشمت اینجو ...

خوب کاری میکنی

چقد خوب ک زود از زندگیت رفته و راحت شدی خوشحال باشه بجا ناراحتی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بله هر شب ما رسمونه از لحظه عقد همیشه باهم باشیم

عالی😂پ من فقط خدا زده ام

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

گفتی کنار هم در حضور بقیه میخوابیدین یا نه

گلم من نگفتم رابطه گفتم خوابیدن

بعد منظورم این بود در حضور بقیه یعنی مثلا همه تو هال میخابین یا

گلم من نگفتم رابطه گفتم خوابیدن بعد منظورم این بود در حضور بقیه یعنی مثلا همه تو هال میخابین یا

من که ازدواج نکردم...ولی خب ازدواج میکنن طرف ما میگن نباید رابطه داشته باشی اما هرشب کنار شوهرت بخوابی😂😬

دقیقا خوشبخت بشی عزیزم امید وارم همیشه شاد و سلامت باشی با همسرت

قربونت بشم مهربون

انشالله موفق باشی🎀

عزیزم کسی قرار نیس بفهمهدخترا دیگه با دوس پسرشونم سک.س دارنبه حرف بقیه بها نده

نمیدونم نمیزارن ک من ۲ دیقه میریم تو اتاق راحت باشیم ۷ بار داداشم میادو میره😬😬😂