ملیکا__۸۰ مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 عنوان این ادم واقعا چ قصدی داره❔بیاید اسکرین📸 | مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 159 پست همش میگه شرایط ازدواج ندارم صبرکنمنم الان سنم کم نیستخاستگار هم دارمدیشب بهش گفتم اینارو گفتمیخواد ؟ نمیخواد؟ تو اب نمکم؟ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂 1404/09/22 | 09:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 حقیقتااا خیلیییی بدم اومد از مدل حرف زدنشحس وردم ذره ای براش مهم نیست ک تهش قراره چی بشهچ پرروعه میگ ... خیلی در مقابل رفتارش خونسردمنمیدونم از دوست داشتنه از چیه😑ولی فهمیدم ذره ای حسش بهم واقعی نیست و دوسم نداره دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 دوستانه یچیز میگم لطفا بد برداشت نکنحماقت نکن توروخدا این پسره ارزش یه روز صبرم نداره چه برسه یه سال سلام عزیزدلمنه واقعا عمرا ۱ سال صبر کنممن همه جوره کوتاه اومدم این باز میگه شرایطش ندادمخب اینطور باشه تا ۱۰ سال دیگه هم شرایطش ندارهتازه همون ۱ سال هم نظرش نبود😂💔 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 چیا میگه؟ 😂😂😂 لباتو بخورم اینا😑😑😑😑😑😑 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 بخدا ارزش امتحانم نداره مشخصه همه چی همینطوره واقعا :))من الکی این همه وقت بپاش صبرکردماخر حرفاشم بحثو عوض کرد گفت خوابم میاد شب بخیرهرررربار بحثمون سمت ازدواج و جدی شدن رفته گفته خوابم میاد😑 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6742 لباتو بخورم اینا😑😑😑😑😑😑 واقعنی ؟این دیگه زده بالا به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
anisa_alipoor عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3257 سلام عزیزدلمنه واقعا عمرا ۱ سال صبر کنممن همه جوره کوتاه اومدم این باز میگه شرایطش ندادمخب اینطور با ... اصلا یه جوری کلاس میذاره انگار رونالدوعه در برابر تو ناز میکنه بخدا حاضرم شرط ببندم ازش خیلی سرتری کاربری واگذار شده است
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6742 سلام عزیزدلمنه واقعا عمرا ۱ سال صبر کنممن همه جوره کوتاه اومدم این باز میگه شرایطش ندادمخب اینطور با ... ملیکا 8 سال دیگه تو شده 32 سالت موقعیت های دیگه ات پریده به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 واقعنی ؟این دیگه زده بالا بدجور هم زده بالا😑شبا میاد فقط همین سمتی میره حرفاش😑هی با خنده و شوخی ردش میکنم میبینم هیچییی دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6742 خیلی در مقابل رفتارش خونسردمنمیدونم از دوست داشتنه از چیه😑ولی فهمیدم ذره ای حسش بهم واقعی نیست و دو ... بنظرم دوست داره ها ولی دست دست میکنه انگار میترسه و ... به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
sd001 عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 1248 ۸،۹سال چه خبره اسی اگه خواستگار خوب داری قبول کن ب نظرم این ادم ارزش اینو نداره صبر کنی براش وگرنه میتونست الان بیاد خواستگاری یه مدت نامزد باشید یه چند وقتم عقد باشید همه اینا ۳،۴سال زمان میبره خودش، انگار دنبال بهانس
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 اصلا یه جوری کلاس میذاره انگار رونالدوعه در برابر تو ناز میکنه بخدا حاضرم شرط ببندم ازش خیلی سرتری پسرای ک از سمت دختر بالا تر خودشون توجه ببیننشدید خودشیفته و مغرور میشنمیگن وقتی این دختره بهمون توجه کرده از این بهترم توجه میکنهزیادی بی لیاقتن مردا😂🙂 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6742 بدجور هم زده بالا😑شبا میاد فقط همین سمتی میره حرفاش😑هی با خنده و شوخی ردش میکنم میبینم هیچییی این دفعه بزن تو پرش ،لاس خشکه میزنه کم مونده بگه بیا س *ک*س چت به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 ملیکا 8 سال دیگه تو شده 32 سالت موقعیت های دیگه ات پریده بعد ۸ سالم میخواد دختر ۱۰ سال از خودش کوچکتر بگیره بخداعمرا ۸ سال صبر کنم دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35112 بنظرم دوست داره ها ولی دست دست میکنه انگار میترسه و ... موندم بخداگیییج شدم خیلی دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
anisa_alipoor عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3257 پسرای ک از سمت دختر بالا تر خودشون توجه ببیننشدید خودشیفته و مغرور میشنمیگن وقتی این دختره بهمون توج ... دقیقا کاربری واگذار شده است