2777
2789
عنوان

این ادم واقعا چ قصدی داره❔بیاید اسکرین📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3170 بازدید | 159 پست
اونی ک تو تردید میذارتت،نمیخوادتاونی ک با رفتاراش گیجت میکنه نمیخوادتاونی ک رسما میگه فعلا شرایط ندا ...

همینطوره :))

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اسکرینش اومد الاناره خودمم باورم شده بگیر نیست

اوهوم

بالاخره ۹ سال باهم بودین،سخته فراموش کردنش

ولی باید کم کم فراموشش کنی

چون خودت در اولویت هسی و باید به فکر آیندت باشی

و توی پیام نوشتی که قراره یه سال دیگه هم بهش وقت بدی و خانوادتو متقاعد کنی،به نظرم این کارو نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهومبالاخره ۹ سال باهم بودین،سخته فراموش کردنشولی باید کم کم فراموشش کنیچون خودت در اولویت هسی و با ...

درسته

نه بهش گفتم نهایتا ۱ سال دیگم بتونم فرصت بدم

منظورم این بود تا کی میخوای بلاتکلیفم بزاری

اره دقیقاتازه میدونه از سمت خانواده من خیلی حمایت میبینه ولی هیچیاسکرینش الان اومد نگا

اسکرینا رو خوندم این دیگه کیه چرا معامله میکنه

ببخشیدا معذرت میخوام انگار مرض داره

اگ میخوای خب مث آدم بگو عاشقتم چرا هی میگی کی چی گفته و منت میذاری

اگ نمیخوای خب راحت بگو ب خواستگارت جواب مثبت بده

اگ بعد از ی سال میتونی ازدواج کنی درست و حسابی الان بیا خواستگاری و بعد از ی سال عروسی بگیر

مشکل داره یارو

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین من میگم فک کن اصلا قصدشم جدیه چون واقعا الان تشکیل خانواده بدون حمایت نشدنی شده تقریبا و این بنده خدا احتمالا حامی مالی نداره و خودشه معلومه نمیتونه بیاد جدیش کنه در هر حال این تویی که پاسوزش میشی و فرصتات و از دست میدی اگه خاستگار خوب داری این و رد کن چون اصلا مناسبم نیست چه بخوای چند سالم به پاش بشینی ،اشتباهه دیگه حالا خود دانی؛)

یعنی حتی دوس داشتنش رو میگه دعا کن از ته دل باشه ؟ملیکا هرچی رفتارهاشو می بینم شباهتش و سرد بودنش به اون زیاده فقط این نوع مذهبی شوهر منه .انقد دیر ابراز علاقه میکنه انقد گیر میداد دکمه مانتو بسته باشه و خیلی کارای دیگه.توام حواست باشه تو ازدواج اول خودتو ببین با چه شرایطی اوکی هستی ببین آزادی هات محدود نشه همه چیو بررسی کن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یچیز بر اساس تجربه میگم این اقا رو امتحان کن وقت تلف نکن یا وا میده از چشمت میفته میری پی زندگیت یا ن میفهمی دوست داره و ارزش داره یسال دیگم صبر کن

من رابطه ۵ ساله که حتی خاستگاری هم اومده بود امتحان کردم نکبت وا داد خخخخ یماه بعدش ازدواج کردم

حقیقتااا خیلیییی بدم اومد از مدل حرف زدنش

حس وردم ذره ای براش مهم نیست ک تهش قراره چی بشه

چ پرروعه میگ دعاکن از ته دل باشه😑😑😑

آخه آدم اینقدر باخودش بلاتکلیف ک حتی نمیدونه دوست داشتنش واقعیه یانه؟؟؟

بعدم ی جوری میگ اگ نرسیم نامردیه ک انگار باید من بیام کمکتون کنم بهم برسین خو عوضی تو بلند شو ی کاری بکن همه چی ب خودت بستگی داره

ملیکا عصبییییی شدم بدجووور و تعجب میکنم اینقد باخونسردی جوابش دادی😑

اسکرینا رو خوندم این دیگه کیه چرا معامله میکنهببخشیدا معذرت میخوام انگار مرض دارهاگ میخوای خب مث آدم ...

خاستگارم خوبه

احتمالا بهش فکرکنم :))

ولی ته دلم ی حال بدیییه

هم دوسش دارم هم میبینم برام تلاشی نمیکنه و باید بیخیالش شم