2777
2789
یسری اینجا واقعا بیمارن درکی از تعامل ندارن ،تویه تاپیکی درمورد بچه گفتم دوستم بچه اش از دست داده او ...

وااایییی اینا دیگه چقدر کثافتن

همین افکار و زبون رو دارن ک راهی تیمارستان میشن

خدا عزیزات واسه ات نگهداره و تو رو همیشه حافظ باشه💕🫂

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ چرا قبلا بودم ولی الا اصلا حتی به این که به این موضوع فکر می کردم برام خنده دار ترجیحم اینه سوم ...

عزیزم چه خوب که زود بچه دار شدین من همسن و سال شمام ولی بچه هام خیلی کوچیک هستن..دعا کن بچه های منم سالم باشن و یه روزی به این فکرام بخندم..خدا حفظشون کنه

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

شیر به شیر اشتباهه این بین قدیم ها رواج پیدا کرده تا الان تو این کشور کسی به فکر مادر نیست جمعیت زیاد بشه میگن تک فرزندی خوبه کم بشه چند فرزندی فلان بهمان یه مقاله خارجی خواندم نوشته بهترین فاصله سنی ۵تا۶سال آخه تازه بدن مادر بعد پنج سال مثل اول میشه همه هورمون ها اینا میزان میشه و بچه اولی به جای حسادت حامی دومی میشه

جنسیتشون چیه؟واقعا دوتا بچه خوبه یکی کمه . سه تا زیاده

دوتاشون پسرن...اتفاقا خیلی دوست داریم یکی دیگه هم داشته باشیم..بخصوص اگر دختر باشه..ولی دیگه شرایط اجازه نمیده سومی رو بیاریم.هم مالی هم سنی.هم حوصله.هم سلامتی خودم..دیگه نمیشه سومی رو بیاریم..وگرنه دلمغنچ میره واسه یه دختر کوچولو

پارسا پسرمامان😍
دوران بلوغ برای دخترها چه طوری هست؟اذیت میشه مادر؟

دختر داشتن خیلی سخت درکل بچه داشتن سخته من همیشه میگم راحت ترین دوره دوران کودکی ، پابه پاشون باید بزرگ بشی بتونی ارتباط بگیری درکنار مادر بودن اول یه دوست باشی این خیلی مهم

عزیزم چه خوب که زود بچه دار شدین من همسن و سال شمام ولی بچه هام خیلی کوچیک هستن..دعا کن بچه های منم ...

امیدارم بهترین ها برای بچه هاتون رقم بخوره آینده درخشانی داشته باشن ،به حرفام یه روز می رسی شک نکن

دختر داشتن خیلی سخت درکل بچه داشتن سخته من همیشه میگم راحت ترین دوره دوران کودکی ، پابه پاشون باید ب ...

من همش میگم با این روحیه که خودم جنسیت واسم مهم هست مادر خوبی نمیشم چکار کنم دست خودم نیست از سال ها قبلا و تحت اثر مسائل مختلف جمع شده

دوتاشون پسرن...اتفاقا خیلی دوست داریم یکی دیگه هم داشته باشیم..بخصوص اگر دختر باشه..ولی دیگه شرایط ا ...

منم واسه همین میگم یه دختر یه پسر .

چون اگه دوتا پسر بیارم. من دختر دوست دارم قطعا سومی هم میارم 😂

کاش اولی پسر باشه . دومی دختر باشه . 😁

خدا بچه هات حفظ کنه انشالا

من همش میگم با این روحیه که خودم جنسیت واسم مهم هست مادر خوبی نمیشم چکار کنم دست خودم نیست از سال ها ...

مطمعن باش همه مثل شما هستند همه میخان از هردو جنسیت داشته باشند خودت سرزنش نکن

نمیشه بری دکتر تعیین جنسیت

مطمعن باش همه مثل شما هستند همه میخان از هردو جنسیت داشته باشند خودت سرزنش نکننمیشه بری دکتر تعیین ج ...

برای دومی میخواستم برم یکم دل زدم اخر ناخواسته باردار شدم

ببین به نظر من دوتا بچه . اختلاف سنیشون هم ۳ سال . یعنی بچه اولت ۳ سالش شده باشه و دومی باردار بشی...

من تقریبا۲۰ ساله بچه اولم به دنیا میاد.

تقریبا ۲۴ ساله بچه دومم .

اینجا ختم مجلس را اعلام می کنم😂

من الان دوتا دارم دومی 9 ماهه اس . اولی ام 5/5 اش خیلی ام راضی ام اگه شرایطم بهتر بشه دوس داشتم یدون ...

آره منم دختر ندارم الان که دیگه بزرگتر شدن توی مهمونی وعروسی ، ختم ،مسجد، زیارت پسرا میرن پیش باباشون ومن تنها میمونم☹ خیلی بده.حوصام سرمیره..

پارسا پسرمامان😍