2777
2789
یا هیچ بچه . یا حداقل دوتا . یکی خیلی تنها میشه بعد ها... من معتقدم ۲ تا .شوهرم ۳ تا دوس داره . (من ...

شوهرمنم اوایل میگفا ۴تا بچه بیاریم..الان دوتا داریم..اون روز به شوخی میگفت اگر سومی رو حامله شدی فرار میکنممیرم

پارسا پسرمامان😍
من چهارتاخداروشکر عالی هستنتربیتشون راحت ترهالبته من خیلی اهل رفت و امد ندارمکه بخوام کلی پول واسه پ ...

چند سالته عزیزم؟طبیعی زایمان میکردی؟ما که سزارین کردیم از اول خیلی نمیتونیم بچه بیاریم

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا بچه نیارید یا اگه میارید حداقل 2 تابیارید

با تبعیت از شرو ور گویی بعضی ها دنیا رو پر از تک فرزندای تنهای مأیوس نکنید

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

هیچ وقت این رو نگفتن،میگن کسی که آمادگی مالی نداره نباید بیاره،راستم میگن

من هر وقت توو این تایپیک ها شرکت کردم دقیقا همچین حرفایی زدن حتی ب پسرمم نفرین کردن

خودم عضو سایتم میدونم چی گفتن و چی خوندم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چند وقت پیش تو پارک یه دختر وپسر نیمکت بغلیم با هم صحبت می کردن دختر می گفت من دختر خاله ندارم اخه خ ...

الان دوستم اینطوریه....نه خواهر داره نه برادر .

من معتقدم دوتا بچه . یه دختر یه پسر .

شوهرم دو پسر یه دختر .

منم مخالف یه بچه ام . اگه خواستم بیارم حتما دوتا میارم...

من بچه ندارم

اما مثلا خواهرم رو میبینم ک یکی داشت پدرش درومد

چون همبازی بچه خودش بود یچه تنها بود

صب تا شب اویزون خواهرم بود

اما مثلا دوستام دوسه تا پشت هم اوردن

بچه ها با هم مشغول بازی از صب ک پامیشن تا شب

شبم از خستگی میوفتن خوابشون میبره

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

الان دوستم اینطوریه....نه خواهر داره نه برادر .من معتقدم دوتا بچه . یه دختر یه پسر . شوهرم دو پسر یه ...

من دوتا دختر دارم بچه ها همجنس باشن خیلی راحت تر برای من دیگه نوجوون هستن خیلی وقتا به سومی فکر می کنم بعد یاد پوشک شیر اینجور چیزا میفتم میگم پاشو خوشی زده زیر دلت 😁

سر بچه داشتن بچه ات نفرین کردن ؟

توو تایپیک بودم استارتر گفت بنظرتون بچه بیارم یا نیارم

من گفتم آره حتما بیار چرا ک ن

بعد یکیشون خیلی فشاری شد و میگفت ن نباید بچه بیارید خدا بچه تو رو هم .....

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من بچه ندارماما مثلا خواهرم رو میبینم ک یکی داشت پدرش درومدچون همبازی بچه خودش بود یچه تنها بودصب تا ...

خدا کنه با هم بازی کنن من دیدم یچه هایی که با هم بازی نمیکنن اختلاف سنی هم ۴ سال

من دوتا دختر دارم بچه ها همجنس باشن خیلی راحت تر برای من دیگه نوجوون هستن خیلی وقتا به سومی فکر می ک ...

عزیزم برای جنسیت و اینا فکر دوباره بچه اوردن نیستی؟منم دوتا دختر دارم ولی به این موضوع خیلی فکر میکنم البته تحت تاثیر فرهنگ اطرافیان هم هست

من قبلنا تصمیم قطعی ام تک فرزندی بود ولی بچه یکی که باشه خیلی اذیت می کنه. همه اش حوصله اش سر می را. همه اش توقعات زیاد داره.

دومی که آوردم انگار همه چیز خیلی بهتر شد. دیگه دو تایی با هم سرگرم هستند و منم راحت تر می تونم به کارهای خونه برسم

شوهرم بیشتر سرگرم زندگی شده. قبلا مدام یه بچه رو برمی داشت از صبح تا شب می رفت خونه مادرش و بهانه اش این بود که بچه حوصله اش سر می ره

الان که بچه ها با هم سرگرم هستند و دو تا هم هستن این کار دیگه نمی تونه انجام بده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!