2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مقاومت آنتی بیوتیکی میده؟

اره

چون میگی نه سرفه خلت دار داره نه ترشح عفونی بینی

دیگه آنتی بیوتیک نده

به جاش اگه میخوای کار از محکم کاری عیب نکنه اگه حالا عفونت داشته باشه بره اب نمک هم از گلو هم از بینی و دمنوش عناب و اویشن و دمنوش پونه با عسل

بچه های من چرک خشک کن دارن میخورن هنوزم خوب نشدن

عزیزم دم کرده نعنا خشک خیلی خوب هست نعنا پونه و آویشن خیلی قوی تر هست هر کدوم به مقدار مساوی دم کنید مرتب بخورید مثل آنتی بیوتیک هست، شلغم بگیرید داخلش کمی خالی کنید عسل بریزید بگذارید چند ساعت بمونه کم کم ازش بخورید عالی هست ، قطره بنفشه کنجدی خوب از روغن گیری مطمئن بگیرید هرشب یکی دوقطبی بریزید داخل بینی و بخوابید هم برای سینوس خوبه هم گوش درد عالی هست شربت آیتیونز برای تقویت سیستم ایمنی خیلی خوبه

یه خانمی می گفت هر صبح مقداری لیمو ترش و یه قاشق چایخوری یا مربا خوری عسل رو بریزی داخل نصف فنجون آب ولرم هم برای خودتون و هم برای بچه ها درست کنید بخورید دیگه سرما نمی خورید بدنتون هم پاکسازی میشه

شلغم رو بزارم بپزه بعد توش عسل بریزم؟

نه عزیزم شلغم خام داخلش یه کمی خالی کن بعد یه قاشق کوچیک یا بزرگ عسل بریز داخلش چند ساعت بمونه بعد کم کم بخورید عالی هست مثل آنتی بیوتیک هست برای گلو درد و سرفه هم فوق العاده هست

از عسلش بخوریم یا کلا از همش؟

خودش آب می اندازه ، از آب و عسلش تا وقتی تموم بشه حالا اگر دوست داشتید شلغمشم بخوریدمن خودم شلغمش دوست نداشتم هروقت سرفه میزدم یا گلوم اذیتم می کرد یه قاشق کوچولو از می خوردم تا تموم بشه آخر بار شلغم دور میریختم