2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم انگاری واسه مردا عیب نیست فقط همچی واسه خانوما عیبه

کل دنیا البته خیانت خوب نیست، یعنی باوجود اینکه ازدواج نکرده رابطه دارن، بازم خیانت رو بد میدونن. اما ایران بین خیانت خانوم وآقا تفاوت درجه هست😅

کل دنیا البته خیانت خوب نیست، یعنی باوجود اینکه ازدواج نکرده رابطه دارن، بازم خیانت رو بد میدونن. ام ...

بله مشخصا خیانت خوب نیست

ولی مرد خیانت کنه میگن زن به خودش نرسیده اخلاق بد بوده و هزار صد حرف

ولی زن خیانت کنه میگن فاحشه و........

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بله مشخصا خیانت خوب نیست ولی مرد خیانت کنه میگن زن به خودش نرسیده اخلاق بد بوده و هزار صد حرفولی زن ...

زنا چون استقلال مالی ندارن، معمولا خیانت رو میکنن و خرجشونم از شوهره میگیرن، یعنی من اطرافم دارم یکی نسبت رو نمیگم البته، پول از شوهرش میگیره خرجشو میده و درعین حال هم راضی نیست ازش و خیانت میکنه.

اما مردا خرج زنشون رو میدن علاوه بر اون با کس دیگه هم رابطه دارن و خیلی وقتا که لو میرن زنه بازم میمونه بخاطر پول!

این عدم استقلال کارو خراب کرده.

درباره فاحشه هم البته خیلی بهتر شده و طبیعی شده بازم😅

اما این سایت تابع قانون کشوره و قانون اینجا خیانت برای زن رو کاملا بد میدونه و نمیزاره حرفش هم زده بشه.

زنا چون استقلال مالی ندارن، معمولا خیانت رو میکنن و خرجشونم از شوهره میگیرن، یعنی من اطرافم دارم یکی ...

در کل ورای از خیانت میگم که کار بدیه

استقلال مالی برای هر زن واجبه

در کل ورای از خیانت میگم که کار بدیهاستقلال مالی برای هر زن واجبه

یه چیزی به ذهنم الان رسید🤔 نکنه چون نیازجنسی برای مرد یه چیز طبیعی و نشونه سلامت حساب میشه، خیانتش بهتره

اما زن چون داشتن نیازجنسی براش به معنی بی حیایی هست اگر هم خیانت کنه یعنی خرابه😂 فکرکنم دلیلش اینه!

مرد خیانت میکنه انگار بهش غذا نرسیده و خب گرسنه بوده رفته یه جا سیر بشه! اما زن انگار یه نیازکثیفی داشته که رفته دنبال اون پس خرابه😂😂😂

یه چیزی به ذهنم الان رسید🤔 نکنه چون نیازجنسی برای مرد یه چیز طبیعی و نشونه سلامت حساب میشه، خیانتش ...

دقیقا یه خانومه بود بخاطر اینکه شوهرش خیانت کرده بود این طفلی گفته بود چرا خیانت میکنی کلی کتک خورده بود به حدی که شبکیه چشم اسیب دید عمل کردن بعد مادر شوهر بی مغزش جار میزد تو اورژلنس ها جارررررررر دارندگی برازندگی حتما تشنش گذاشتی دلش خواسته بشین زندگیتو کن غذاتو بپز😑😂

دقیقا یه خانومه بود بخاطر اینکه شوهرش خیانت کرده بود این طفلی گفته بود چرا خیانت میکنی کلی کتک خورد ...

اینم باید به مادرشوهرش میگفت شرمنده مادرجان من مثل تو زیاد بده نیستم که شوهرم تشنه نمونه

بی ادبی کردم ولی بهترازاین به ذهنم نمیاد😂😂😂

یه جور یه عده اینو میگن انگار دارن میگن خودم خیلی اهل... هستم پرروها