2777
2789
نمیگم همیشه فرصت هست نه ولی اگه تا ۲۵ ادم نتونه طبق یه لیست خاصی پیش بره دنیا به اخر نرسیده فرصت هست

ولی کسایی که به یه ایده ال هایی می رسن ناخوداگاه اعتماد به نفسشون و مسیرشون و.. خیلی هموارتره

خیلی سخته شغلی کنار درسات هندل کنی ولی خیلی زیباست بیست پنج سالگی ایده الت

کارم سبکه

ایده آل که...بچه بودم فکر میکردم ۲۵سالگیم حتما ماشین ارزوهام و خونه رویاهامو دارم

اما الان با پول مشاوره و تدریس و چندسال دیگه با حقوق طرح به اون چیزایی که میخوام نمیرسم

صرفا محض مفید بودن کار میکنم وگرنه...😵💫

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفت از این سوالت چیه؟

ما نظری نمیتونیم ازین بابت بدیم

خودت ببین چیکار میخواستی بکنی و بهش نرسیدی و چیکار میخواستی بکنی و بهش رسیدی

اونایی که نرسیدیو اگه هنوزم وقت و زمانش هست تلاش کن تا برسی تا هیچوقت حسرتش تو دلت نمونه

ولی کسایی که به یه ایده ال هایی می رسن ناخوداگاه اعتماد به نفسشون و مسیرشون و.. خیلی هموارتره

بله خب پیشرفت حس خوبی به ادم میده

حتما هدف گزاری برای بازه های مشخص داشته باش اما نگو اگه نرسیدم و موفق نشدم باختم و چیزی از دست دادم که امکان جبرانش نیس

کارم سبکهایده آل که...بچه بودم فکر میکردم ۲۵سالگیم حتما ماشین ارزوهام و خونه رویاهامو دارماما الان ب ...

اصلا خیلی کمه پول تدریس من که دل ندارم به یکی مشاوره کنکوری بدم چون خودم خیلی اسیب دیدم زمان کنکورم ولی شما الان باید انرژی تو ذخیره کنی برای سال اخر که عین جهنمه🤦🏻♀️

هدفت از این سوالت چیه؟ما نظری نمیتونیم ازین بابت بدیمخودت ببین چیکار میخواستی بکنی و بهش نرسیدی و چی ...

دور برم کلس ادم هستن که کلی قضاوت می کنن بقیه رو مثلا فلانی تا بیست چند سالگی به فلان چیز نرسه عمرا برسه بخاطر همین پرسیدم و ببین ایده ال از یه دختر تو بیست پنج سالگی چیه

منم سالها درگیر موضوع بودم ولی بعضی وقتا حسودی هام راه نجاتم شدن مثلا دوستم سال اول قبول شد و نمی دو ...

چی میخونی گلم ؟

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

دور برم کلس ادم هستن که کلی قضاوت می کنن بقیه رو مثلا فلانی تا بیست چند سالگی به فلان چیز نرسه عمرا ...

به بقیه اهمیت نده

به نظر من زندگی خیلی فراتر از اون چیزیه که بخوایم براش برنامه ریزی کنیم و انقدر سخت بگیریم

تو توانایی میتونی هر کاری رو انجام بدی فقط کافیه ارادشو داشته باشی

و از طرفی زندگی خیلی کوتاهه شاد باش و به خدا اعتماد کن