2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتی یه دختره نوجوون حامله بشه چرا باید بره بیمارستان؟ لابد نمیخاد کسی بدونه

کلاس چندمی؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خودشم شنگول منگول پاشده وبه کلاسش ادامه داده چون نه فشارش افتاده نه حالش بد بوده چون خونریزی بعد ندا ...

خب برای منم همین سواله حتی تو مدرسه ما هم درباره این مدرسه حرف زدن یکی از دوستام اونجا درس میخونه

تو همه دبیرستان های ایران یه جنین پیدا شده ارث از اجداد رسیده

تو خودتو ناراحت نکن 😃

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین وقتی یه دختره نوجوون حامله بشه چرا باید بره بیمارستان؟ لابد نمیخاد کسی بدونه

ای بابا طرف بخواد سقط کنه باید چندبار بمیره زنده بشه سقط از خود زایمانم سخت تره

حرفا میزنیا

تو دستشویی دوربین گذاشتن لابد دیدن دیگه

تو حیاط مدرسه دوربین نداره اگرم باشه نصفش خرابه حالا دیگ میان تو دسشویی میزارن

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

تو حیاط مدرسه دوربین نداره اگرم باشه نصفش خرابه حالا دیگ میان تو دسشویی میزارن

مدرسه ماهم تو دستشویی دوربین گذاشتن داخل دستشویی نه ها داخل راهرو مثلاً روبروی در دستشویی