2777
2789

دنبال کار میرم نیست پدرم دراومده صبرم به سر رسیده

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمین بشی ازماهی ۱۰ شروع میشهالبته فقط ادمیت دایرکتو کامنت وگرنه ادمینای تعامل و ... ۴۰ و ۵۰ هم درمی ...

کار حضوری میخوام بگیر نگیر داره این کارا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه بنده خدا توو نینی سایت میگفت هر شب واقعه خواندن خیلی برکت میاره.

عصر جمعه ۱۰۰ مرتبه سوره قدر عالیه.

شب و صبح ده مرتبه لا حول ولا قوة الا بالله توکلت علی الحی الذی لا یموت....(توو مفاتیح هست تو اینترنتم بزنی بالا میاد دعای حیلی کوتاهی ولی عالیییی ومجرب برای رزق و سلامتی)

دعای روز جمعه برای بی نیازی

در کتاب منتخب مصباح روایت شده از معصومین علیه السلام هر کس بخواند این دعا را در هر جمعه هفتاد مرتبه پس بدرستی که نمی گذرد سه جمعه مگر آن که حق تعالی او را بی نیاز می گرداند از هر کس به فضل خود ان شاء اللّه .

بسم اللّه الرحمن الرحیم

یا مفید یا غفور یا ودود اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک و بفضلک عمن سواک برحمتک یا ارحم الراحمین .

عزیز من اینو خوندم جمعه دوم فکر کنم نشده بود که برای کار باهام تماس گرفتن