2777
2789
عنوان

دو تا معیار زیبایی آرایشی کشف کردم 😂🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 65 پست
آخه کم سن هم نیستی که.چه کاریه میخوای نقص عضو کنی خودتو.خودشم چشم😐

ممکنه اختلال روانی باشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا برو بگیر بخواب فکرت آشفته هست این چیزا چیه سر هم میکنی !!!

آخه واقعیت اینجوریه تو روز روشن مثلا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

قرمزی چشم حس مریضی و خستگی و آسیب و انرژی منفی داره کلا اما خب صورتی بودن دور ناخن دست و شفاف بودنش ...

زردی چشمه که حس آسیب داره به نظرم قرمزی چشم حس اقتدار قدرت خشم کینه غضب و کره خراب بودن و شجاعت داره مگه نه