2777
2789

روز مادر شوهرم گفت بریم خونه ای مامانت . مادرشوهرمم با پسر دیگش بیرون بود . من پیش مادرشوهرم زندگی میکنم البته تا عید که خونه ام آماده بشه 🫩 بعد خلاصه شوهرم گفت بدو بدو خونه هم ترکیده همه چی وسط خونه . رخت خواب و ........ گفتم بزار جمع کنم بریم گفت نههههه ترافیک میشه . مادرشوهر خیر ندیدامم گفت من فروشگام میام خونه نگفت اون بی شرفام میخوان بیان . خلاصه مارفتم سریع اونارو آورده خونهه . یعنی آبرو و شرف رفتع انقدر گریه کردممم . شوهرم میگه ک ون لقشون ولی بازم من حالممممم بده هعییییییییی 😭😭 این کاربریه دوستمه من کاربریم فعلا تعلیقه

درهرصورت مقصر شمایی ک خونه مردم بهم ریخته گل میکنی میری خونه خودت که نیست خونه مردمه ترافیک بشه سنگم بباره باید منظم باشی اونجا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بچه هااا خونه افتضاححح داغونننننننن یعنی نگمممم . خوب بگو میگفتی قایمکی به من زنیکه

کیا اومدن خونتون ؟

چرا خب از صبح جمعه حور نکردید

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

درهرصورت مقصر شمایی ک خونه مردم بهم ریخته گل میکنی میری خونه خودت که نیست خونه مردمه ترافیک بشه سنگم ...

من خواستم تمیز کنم مریض بودم شوهر کثافتم ریده بود تو خونه هعیییی گفت بدو بدو حتی با موهای خیس رفتم

دیگه حالا چه شما خودت بزنی و بکشیچه بهش فکر نکنی و به زندگیت ادامه بدی کاری که نباید بشه شده.. پس به ...

خیلی ناراحتم خیلیییی یعنی مثل سگ گریه کردم . از مادرسوهرم خوبببب خبرت ی خبر به من میدادی

خیلی ناراحتم خیلیییی یعنی مثل سگ گریه کردم . از مادرسوهرم خوبببب خبرت ی خبر به من میدادی

اگه شوهرت همه جا پشتت باشه حله

ولی اگر بشینی گریه کنی همونم دیگه پشتتو نمیگیره چون داری ضف نشون میدی.. گلم یه مسئله عادیه

من خواستم تمیز کنم مریض بودم شوهر کثافتم ریده بود تو خونه هعیییی گفت بدو بدو حتی با موهای خیس رفتم

به وقتایی اینکه ما تو چه شرایطی بودیم مهم نیست متاسفانه ...و اینکه اینقدر مادرشوهرت مقصر ندون و اینقدر درموردش بد صحبت نکن الان داری نون و نمک همونو میخوری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سخت نگیر مهم اینه که شوهرتم بدش نمیاد 😉😜

ببین بهت بگمممم ترکید بود باورت میشه!?️!?️!?️ داغونن رخت خواب دارو لباس رو مبلا پررر اصلا نگمممم برات داغونن . اونم بخاطر مریضی من همیشه تا حدوی تمیز میکنم مهمونم که بیادددد عالیه ولی اینسری داغوننننننن . شوهرم که چیزی نگفت گفت ک ون لقشون به عنت فدا سرت به مامانشم گفت