2777
2789
عنوان

خیانت جنسی ببینید جدامیشید❓

272 بازدید | 25 پست

شوهره هم پشیمون نباشه طلبکارم باشه خودشم بگه برو میرید یا میمونید؟ غیر اون رفیق باز و بچه ننه هم باشه

بچه هم نداشته باشید لطفا اقراق نکنید ک میکشمش و فلان جدی اگ تو همچین موقعیتی باشید چیکار میکنید؟

صد درصد

با بچه یا بی بچه

جدا میشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا میشم

همونطور که اگه یک زن خیانت جنسی کنه مرده یا میکشتش یا جدا میشه

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بچه نداشتم آره، جدا میشدم.

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

من اگه بهم بگه برووو خیانتم نکرده باشه میرم...

زندگی دو روزه اون دو روزم یکی گوه بخوره نمیشه که

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

اولین کار با یک وکیل صحبت میکنم بعد از خونه نمیرم چون امکان داره نفقه صلب کنن چون خونه ترک کردم همه شواهد جمع میکنم که تو دادگاه دستم پر باشه بتونم ثابت کنم مهریه ام میزارم اجرا

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

نه دورشم میگردم😐😐

چه سوالیه اخه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خدانگهدار میخوای بمونی اعصاب تو بهم بریزه گور باباش یه مرد که خیانت کرد منتظر دومین خیانتشم باش چون عادی میشه براش وقتی هم میگه اره برو یعنی پشیمون نیست بهتر که بچم نداری خدا چیزی دونسته نداده راحت برو درخواست بده جدا شو ازش اون نباشه یکی دیگه قدرتو میفهمه خودتو تو زندگیش تباه نکن