2821
2789
عنوان

خونه مادر شوهر و دختر همسرم

401 بازدید | 18 پست

امروز خونه مادر شوهرم دعوت بودیم خونشون از شهر ما دوره نمیشه بیاد پا درد هست همه جمع بودن جاری و ووو...دختر همسرمم هم بود مادر شوهرم خیلی منو دوست داره محبت داره داشتم کمک میدادم دختر همسرم جلو همه گفت شما بشین عروس خانم .... ظرفارو ازم گرفت همه فهمیدن بغض کردم رفتم بیرون تو حال ....مادر شوهرم اومد بوسید منو گفت ناراحت نشو عروس بچه هست هیچی نگفتم و تا آخر محلس خنده بغض آلود داشتم آخر شبم باز کمک دادم یک سال اندی ازدواج کردم دو سال اندی مادرش فوت شده دختر ۲۰ سال و متاهل یه دختر داره همسرمم خیلی مهربونه همیشه میگه خوب میشه صبور باش منم بخاطر همسرم ک دوستش دارم میسازم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با چه لحنی گفته؟؟این مهمه،چون خود حرفش بد نبوده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اسی اگه خانواده شوهرت و شوهرت خوبن بی خیال

ببین مادرشوهر من بود اصلا نمیفهمید چی به چیه،چی شده،کی چی گفته،کی بغض کرده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز