2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من خیلی ناراحتم چون واقعا چهار تومن پول کمی نیست

من یک ماه پیش یه پالتو فوتر مشکی کوتاه گرفتم سه و نهصد وقتی گرفتم حس کردم چه جنس خوبی داره

ولی الان کمی پرز کرده،خیلی تو چشم نیست ولی انتظار نداشتم

حس بدی بهم دست داد،دیگه چقدر باید قیمت یه تیکه پالتو باشه که سریع خراب نشه

رو گنج که ننشستم حقوق کارمندی دارم،خلاصه خیلی اوضاع نابه سامانیه امیدوارم یه جوری به سامان برسه

ن خوبن.رنج قیمت که معمولا خانما میخرن بین ۲ تا ۳ونیم.دیگه بالاتر باید پولدار باشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
میدونی من خیلی ناراحتم چون واقعا چهار تومن پول کمی نیستمن یک ماه پیش یه پالتو فوتر مشکی کوتاه گرفتم ...

فوتر معمولا پرز میدن مگه اون گرو گروناشون رو بخری.سعی کن سمت فوتر نری پارچه فیکش زیاده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
فوتر معمولا پرز میدن مگه اون گرو گروناشون رو بخری.سعی کن سمت فوتر نری پارچه فیکش زیاده

یه دونه ازون گرون گروناش مثلا چند سال پیش خریدم حق با شماست اصلا خراب نشد هرسال چهار ماه پنج ماه موقع مدرسه میپوشمش هی میشورمش ولی آخ نمیگه ،

خیلی جنسش عالیه ،

ولی اینی که گرفتم انگار جنس ضعیفیه فکر کنم امسال برای خرید یه پالتوی فوتر کوتاهی که دیرتر خراب بشه و تمیز بمونه باید دوازده تا پونزده تومن پول میدادم .

ولی در کل خیلی گرونی شده،

یه دونه ازون گرون گروناش مثلا چند سال پیش خریدم حق با شماست اصلا خراب نشد هرسال چهار ماه پنج ماه موق ...

بله درسته.چون همه چیز گرونه فیکش هم زیاده.ادم زورش میاد ۳ ۴ تومن بدی اخرم پرز بده.بارونی بگیر راحت😅